Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 квітня 2018, 16:44

Вісім районів Києва буде без гарячої води до літа

Гарячого водопостачання у домівках киян щонайменше у 8 районах із 10-ти не буде до 1 червня – проводитимуть гідравлічні випробування.

Гарячого водопостачання у домівках киян щонайменше у 8 районах із 10-ти не буде до 1 червня – проводитимуть гідравлічні випробування.
Фото: vgorode.ua

Цього року ці роботи почали раніше, бо все одно укладають угоди на газопостачання котелень, пояснив заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелеєв.

«Цього року ми розпочали випробування раніше, ніж зазвичай», – зазначив він, цитує офіційний портал Києва.

Це пов’язано з укладанням договорів на газопостачання низки котелень у Святошинському, Шевченківському, Солом’янському, Подільському, Голосіївському, Оболонському, частині Дарницького та Печерського районів.

Зокрема, ідеться про ті будинки, які неможливо підключити до ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 та заводу «Енергія».

«Саме тому місто об’єднало у часі ці процеси – технічні регламентні роботи з підготовки мереж до зими та процес переукладання договорів на постачання газу. Для їх виконання районні теплові мережі змушені тимчасово припинити гаряче водопостачання планово до 1 червня», – сказав Пантелеєв.

Заступник голови КМДА наголосив: «У Києві – одна із найбільших у Європі систем теплових мереж, протяжністю майже 3 тисячі кілометрів».

«Проведення гідравлічних випробувань є необхідним технологічним процесом, адже дозволяє усунути пошкодження найбільш слабких ділянок теплових мереж і знизити рівень аварійності на старті опалювального сезону. Однак випробування проводяться за умов, коли у мережах відсутній теплоносій, тому відключення послуги гарячого водопостачання не уникнути», – нагадав він.

Коментарі - 8

+
+15
gastgeber
gastgeber
27 квітня 2018, 16:53
#
Бедненькие )
+
+15
Strain
Strain
27 квітня 2018, 16:54
#
О боже! Бедные Киевляне! Как так 1 месяц без горячей воды!
Сарказм конечно…
У родителей в Кривом Роге горячей воды нет уже 8 лет ни зимой, ни весной, ни осенью, ни летом.
+
0
Maleficarum
Maleficarum
27 квітня 2018, 17:14
#
«У родителей в Кривом Роге горячей воды нет уже 8 лет ни зимой, ни весной, ни осенью, ни летом.» Странно что ни Порошенко ни Гройсман за время своего «альтернативного царствования» эту проблему не решили…
+
0
Strain
Strain
27 квітня 2018, 21:50
#
Просто Кривой Рог город бедных. Там за воду всё равно не будет платить. У всех бойлеры давно стоят. Поэтому народ и не парится.
+
0
huliolopez
huliolopez
27 квітня 2018, 17:51
#
Доречі, завжди було цікаво — чи багато людей зараз користуються центральною гарячою водою? Я просто не знаю жодної людини — у вісх або бойлери або газові нагрівачі.
+
0
Maleficarum
Maleficarum
27 квітня 2018, 17:57
#
Если подают горячую воду- то конечно пользуются Но эту горячую воду мало в какие дома подают вообще… В Киеве в частности тоже… У нас с начала осени в доме нет горячей воды… По этой причине народ ставит бойлеры.
+
0
En1An
En1An
27 квітня 2018, 19:11
#
У меня тоже газовый нагреватель, и плевал я на эту горячую воду.
+
0
Ігор Петров
Ігор Петров
27 квітня 2018, 20:40
#
Считал, бойлер выгодней когда тепло, зимой централизованная поставка гарячей воды выгодней
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися