Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 квітня 2018, 18:45

Інтернет-проект «Страхові продукти» Uniqa визнано найкращим

За підсумками споживчого голосування Страхова компанія «Уніка» отримала перемогу у всеукраїнському конкурсу інтернет-проектів E-Commerce Awards 2018 в категорії «Страхові продукти».

З 2016 року Уніка впровадила проект «Інтернет-технології для обслуговування клієнтів». Одним з напрямків проекту стали он-лайн продажі страхових продуктів. Таким чином, на сайті компанії  можна он-лайн придбати такі продукти, як автоцивілка, туристичне страхування, страхування квартири та відповідальності. Важливим етапом проекту на початку 2018 року стало відкриття Кабінету клієнта — MyUNIQA, завдяки якому клієнти на сайті компанії  мають можливість оплачувати чергові платежі за договорами, замовляти пролонгації, отримувати інформацію по веденню страхових справ, а також задавати питання і отримувати консультацію у персонального менеджера.

Ukrainian E-Commerce Awards — незалежна професійна премія, що присуджується кращим гравцям ринку e-commerce шостий рік поспіль. Головна мета нагороди — створити відзнаку, що гарантує кінцевому покупцю надійність послуги і безпеку покупки. А також виділити досягнення гравців ринку e-commerce в Україні. Цього року заявки на участь в конкурсі подали понад 300 інтернет-проектів, які працюють в Україні. В номінації «Вибір споживачів» за свої улюблені інтернет-магазини проголосували більше 15 тис. покупців. Перевірку дотримання методології визначення переможців проводила Міжнародна аудиторська компанія Deloitte.

Олена Ульє, Голова правління Страхової компанії «Уніка»: «Світ стрімко йде в онлайн, і страховий ринок — не виключення. Нам дуже приємно долучитися до цієї важливої для українського ринку Е-commerce події і отримати цю нагороду, оскільки розвиток онлайн-продуктів і онлайн-сервісів є одним з пріорітетних напрямків для нашої компанії. Дякую жюрі за довіру, а споживачам − за вибір».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися