Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 квітня 2018, 18:50

Нова пошта запустить власну лінію авіадоставки з США

Компанія Нова пошта, у міру зростання обсягу доставок з США, планує організувати для цього власний авіамаршрут, на якому будуть виконуватися кілька рейсів щотижня.

Компанія Нова пошта, у міру зростання обсягу доставок з США, планує організувати для цього власний авіамаршрут, на якому будуть виконуватися кілька рейсів щотижня.
Фото: focus.ua

При цьому, покупка власного літака поки відкладається. Про це розповів співвласник Нової пошти В'ячеслав Климов, повідомляє ЦТС.

«Ми зараз активно тестуємо авіадоставку з метою збільшити швидкість. Думаю, що найближчим часом ми такий сервіс запустимо. З ростом міжнародної доставки нам буде потрібно власний line-haul між Україною і США. З часом ми будемо завантажувати декілька літаків в тиждень, які будуть везти тільки посилки Нової пошти», — розповів Климов.

Що стосується планів обзавестися власними літаками, він уточнив: «Як тільки з'явиться економічна вигода, ми перейдемо на власні літаки».

Варто зазначити, що в лютому 2017 року другий співзасновник і співвласник Нової пошти Володимир Поперешнюк заявляв, що компанія в найближчому майбутньому має намір створити свій власний авіапарк.

«Ми планували на 2018 рік уже мати будь-який борт Нова пошта. Може бути, років зо два-три потрібно, щоб компанія стала користуватися своєю авіацією і возила безпосередньо посилки з Америки і Китаю своїми літаками. Це наша мета, і тоді ми зможемо перейти до мінімальних термінів, контролювати вартість, якість», — говорив Поперешнюк.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 6

+
+15
allexpl
allexpl
25 квітня 2018, 19:36
#
Понятно. Ждем очередное повышение тарифов.
+
0
Radogost
Radogost
26 квітня 2018, 1:30
#
Если будет нормальная цена, т.е. дешевле укрпочты и ems- мелким фопам можно будет валюту поднимать лопатами.
+
+15
axwell123
axwell123
26 квітня 2018, 19:08
#
Проснитесь, на рынке Украины уже года два минимум нереальное разнообразие форвардеров с авиадоставкой от 6 долларов и выше, и сроками плюс минус неделя. Какие еще укрпочта и ems? рука_лицо
+
0
Radogost
Radogost
26 квітня 2018, 23:50
#
Нет ни одного, с нормальными ценами, трэком и без потерь. ни одного.
+
0
axwell123
axwell123
27 квітня 2018, 12:48
#
Есть, это вы так искали. Знаю о чём говорю. Цены я выше указал.
+
0
ballistic
ballistic
27 квітня 2018, 12:50
#
Прохання озвучити список нормальних.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися