Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2018, 17:10

Відділення нового формату Креді Агріколь Банку визнано найкращим відділенням в Україні за результатами FinAwards 2018

Відділення нового формату Креді Агріколь Банку, розташоване у Києві за адресою вул. Сагайдачного, 25, перемогло у номінації «Найкраще відділення» за результатами FinAwards 2018.

Церемонія нагородження відбулася 19 травня в рамках UNIT Fintech Forum 2018. Майбутнє банківської системи. Технології та інновації.

«Ця нагорода має для нас особливе значення. Менше року тому ми відкрили перше відділення нового формату. Цій важливій для нашого банку події передували грунтовні дослідження побажань та потреб клієнтів, на основі яких ми створили концепцію відділення нового формату. Ми прагнули, щоб воно втілювало позиціонування «на 100% цифровий та на 100% сповнений людського спілкування». А також ми зосереджувалися на комфорті, приватності та зручності обслуговування у поєднанні з високою професійною експертизою наших співробітників. Концепція цього відділення лягла в основу глобальної модернізації та впровадження інновацій у мережі відділень банку, яких в Україні налічується понад 150. Нагорода від FinAwards 2018 – підтвердження того, що наша концепція виявилася дуже вдалою та успішною», — коментує Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.

Відділення на Подолі було відкрите у травні 2017 року і стало флагманським. Зараз у такому форматі працюють три відділення, два з яких у Києві, одне – у Дніпрі. Вже невдовзі у Харкові відкриється четверте відділення нового формату.

Поглянути на відділення можна за посиланням

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися