Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2018, 17:49

Офіс великих платників податків ДФС викрив махінації з підробкою документів на 73,1 млн грн

Підрозділ Офісу великих платників податків по боротьбі з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, встановив факти підроблення офіційних документів, спрямованих на привласнення коштів підприємства, основним видом діяльності якого є виробництво чавуну, сталi та феросплавів, в сумі 73,1 млн грн (у т.ч. ПДВ 12.2 млн грн).

Підрозділ Офісу великих платників податків по боротьбі з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, встановив факти підроблення офіційних документів, спрямованих на привласнення коштів підприємства, основним видом діяльності якого є виробництво чаву
Фото: inpress.ua

«Ці кошти посадові особи підприємства перерахували на рахунки СГД з ознаками фіктивності за виконання робіт з технічного обслуговування основних засобів», — йдеться в повідомленні відомства.

Відповідні відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 366 КК України, було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділом Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Здійснюється кримінальне провадження.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися