Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2018, 14:33

Кредитна карта SOLOМандри від ПУМБу стала переможцем премії FinAwards 2018

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.
Фото: capital.ua

Засновники цієї премії, провідні фінансові сайти країни — «Мінфін» і Finance.ua — спільно з пулом експертів визначали кращих банкірів поточного року в 14 номінаціях.

Карта SOLOМандрі від ПУМБ стала переможцем в категорії «краща кредитна карта VIP».

Визначаючи переможця, експерти оцінювали шість преміальних карт від п'яти різних банків: Freecard Gold, Platinum від Банку Кредит Дніпро; «Універсальна GOLD» від ПриватБанку; «Універсальна GOLD» від А-банк; Go Shoping gold від Банку Форвард; «Всеможу» від ПУМБ; SOLOМандри від ПУМБ.

Враховувалися процес оформлення карт, вартість їх випуску та обслуговування, дизайн, технологічність та інші критерії.

Читайте також: FinAwards 2018: Кращі з кращих банків

SOLOМандри — це платинова кредитна карта, розрахована на VIP-клієнтів. Вона дає можливість безвідсоткового зняття коштів, надає доступ в бізнес-зали аеропортів, страховку при виїзді за кордон і низку інших бонусів.

«Ми визначили, чим користувачі звичайної карти відрізняються від VIP-клієнтів. У останніх більше грошей, вони більше витрачають, але головне — вони більше подорожують. Це і стало тією відправною точкою, на якій ми будували свій продукт. Відповідно, ми навіть карту назвали SOLOМандри. Увага була зроблена на тих людей, які подорожують, і ми і в цьому надаємо максимальний сервіс», — розповів директор з продажу ПУМБ Дмитро Поліщук на церемонії вручення FinAwards 2018.

Церемонія нагородження проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній.

Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять «Мінфін» і Finance.ua, а також глава українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.

Коментарі - 1

+
0
TheGOD
TheGOD
24 квітня 2018, 15:10
#
«предоставляет доступ в бизнес-залы аэропортов»
ага, щас. или в борисполе еще пару аэропортов построили? не слышал…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися