Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2018, 9:39

В якому з банків найкращe відділення — FinAwards 2018

«Мінфін» і Finance.ua дослідили з десяток відділень українських банків, щоб визначити, яке з них — краще. В результаті премію FinAwards 2018 у цій номінації отримав Креді Агріколь.

«Мінфін» і Finance.ua дослідили з десяток відділень українських банків, щоб визначити, яке з низ — краще.
Фото: Roomian.org

Об'єктивно, дуже складно самостійно відібрати відділення українських банків для номінації. Тому «Мінфін» й Finance запропонував самим банкам подати свої кандидатури. Таких «сміливців» нарахували аж 11.

Для того, щоб вибрати з них найкраще, порівняли їх за 14 критеріями, які включають місце розташування, доступність для людей з обмеженими здібностями, ставлення до клієнта і т.д. Всі критерії оцінки передали журі експертів, серед яких виконавчий директор Незалежної асоціації банків України (НАБУ), голова правління Всеукраїнської асоціації фінансових компаній, представники Ernst & Young, GFK Ukraine, MasterCard, StarLightMedia, YouControl та інших компаній.

Примітно, що жодне відділення не підійшло за всіма критеріями. Про це «Мінфін» незабаром випустить окремий великий матеріал.

Взявши до уваги ці умови, найкраще відділення виявилося у Креді Агріколь. Воно розташовується в історичному центрі Києві за адресою Петра Сагайдачного 25. Відділення відповідало більшості критеріїв, більш того, це єдине місце, де консультацію проводять в зонах вільного спілкування з менеджерами. Сама консультація була проведена на «відмінно».

«Саму концепцію ми розробили з нуля. Ми зібрали клієнтів всіх сегментів: від звичайного громадянина до власників великого бізнесу. За допомогою компанії GFK Ukraine ми визначили їх потреби та очікування з приводу відділення майбутнього. Це й дозволило нам побудувати найкраще відділення», — розповів директор департаменту мережі продажів Креді Агріколь Олександр Щербак.

Згодом подібних відділень в мережі Креді Агріколь ставатиме все більше. А через два роки їх кількість досягне майже половини від усіх відділень.

«Ми плануємо замінити близько 40% традиційної мережі відділень на новий формат до 2020 року. Відділення подібного формату вже відкрилося в Харкові. Через пару тижнів ми відкриємо ще два таких. До того ж відділення нового формату з'являться у Львові й ще два в Києві. Всього в цьому році ми плануємо відкрити 10 подібних відділень », — розповів Олександр Щербак.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
24 квітня 2018, 11:25
#
Для обычных обывателей, такое отделение не подойдет. Для клиентов МСБ. корп бизнеса и ВИП физ.лица — ДА.
Представьте 20 клиентов зайдут карточку оформить, депозит или кредит, на 20 тыс.грн.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися