Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 квітня 2018, 17:10

Райффайзен Банк Аваль провів тренінги з фінансової грамотності у Одесі

Працівники Райффайзен Банку Аваль та компанії Visa провели два тренінги з питань фінансової грамотності для підлітків у Одесі. Захід відбувся у приміщенні Impact Hub Odessa.

Учасниками тренінгів стали 34 підлітків, а також їхні батьки. Для дорослих теми тренінгу виявилися так само актуальними, тож вони теж брали активну участь в обговоренні.

На тренінгах розглядалися питання аналізу, планування та оптимізації власних фінансів; банківські послуги; особливості започаткування та ведення підприємницької діяльності; переваги та складнощі власної справи, а також як вберегтися від шахраїв і які є рецепти успіху. Крім того, учасники дізналися про сучасні методи безготівкових розрахунків та можливості безконтактних операцій.

«Незважаючи на те, що кожного разу ми обговорюємо одні й ті ж теми, у нас ще не було двох однакових тренінгів», — зазначив Вадим Думанчук, керівник проекту. «Річ у тім, що в кожної аудиторії свої потреби. Наприклад, під час першого одеського тренінгу підлітки більше зацікавилися питаннями підприємництва та порадами як відкрити власну справу, інша ж група активно обговорювала тему грошей та планування власних фінансів».

Під час тренінгу учасники отримали індивідуальні завдання, за виконання яких їм буде вручено подарунки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися