Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 квітня 2018, 12:56

Карта Platinum Black від Альфа Банку стала переможцем премії FinAwards 2018

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018. Засновники цієї премії, провідні фінансові сайти країни — «Мінфін» і Finance.ua — спільно з пулом експертів визначили кращих банкірів поточного року в 14 номінаціях. Карта Platinum Black від Альфа Банку стала переможцем в категорії «краща дебетова карта VIP».

Експерти оцінювали 8 преміальних карт від різних банків. У ТОР — 3 увійшли карти Platinum black від Альфа банку, «Платинум» від Креді Агріколь та картка «Безмежна» від ПУМБ. При виборі переможця враховувався комплекс чинників: процес оформлення карт, вартість їх випуску та обслуговування, дизайн, технологічність і інші критерії.

Переможець — Platinum Black — це привілейована чіпова карта. Вона надає традиційний набір послуг для VIP-клієнтів банку, таких, наприклад, як консьєрж-сервіс і персональний менеджер. Якщо виконати ряд умов, то користуватися нею можна безкоштовно. Для цього потрібно або зберігати в банку не менше 250 000 гривень, або щомісяця витрачати за допомогою карти від 10 000 гривень. Ще одним плюсом є можливість безкоштовного зняття до 30 000 гривень готівки в будь-якому банкоматі.

«Одна з головних наших цілей — якісний сервіс для преміальних клієнтів. У нас вже є десятки тисяч клієнтів в цьому сегменті. Але на цьому ми не зупиняємося. В цьому році ми продовжимо дивувати наших клієнтів новими сервісами і продуктами, які будуть кращими на українському ринку», — розповів віце-президент, директор з роздрібного бізнесу Альфа-Банку Олексій Карчажкін на церемонії вручення FinAwards 2018.

Церемонія нагородження проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній. Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять «Мінфін» і Finance.ua, а також глава українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.

Коментарі - 4

+
+13
m0ps
m0ps
23 квітня 2018, 13:13
#
>> У нас уже есть десятки тысяч клиентов в этом сегменте
в общем из премиального продукта сделали ширпотреб, как и Приват из голды в свое время
+
0
qjfpjdqo
qjfpjdqo
23 квітня 2018, 13:55
#
Открыл карту банка (он участовал в этом рейтинге) которая открывается бесплатно (сейчас редкость для премиум-карт), для получения условий бесплатного обслуживания достаточно выполнить одно из трех условий: хранить на счете 30 000 (а не 250 000), потратить в торговых операциях 10 000, совершить 25 операций. Странно почему эти более привлекательные условия не вывели карту в финал.
+
0
qjfpjdqo
qjfpjdqo
23 квітня 2018, 13:55
#
Может с рейтингом что-то не то?
+
0
Bitcoin
Bitcoin
23 квітня 2018, 14:28
#
Сделайте карту монобанка и не стоит читать всякую джинсу
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися