Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 квітня 2018, 10:14

У США знімається серіал-антиутопія про криптовалюти

Американський режисер Даг Карр працює над створенням нового серіалу «Хардфорк», який оповідає про антиутопічне майбутнє, де все побудовано на криптовалюті і доповненій реальності.

Американський режисер Даг Карр працює над створенням нового серіалу «Хардфорк», який оповідає про антиутопічне майбутнє, де все побудовано на криптовалюті і доповненій реальності.
Фото: mashable.com

Кошти на випуск багатосерійного фільму збираються виключно в криптовалюті, повідомляє Forbes.

«Хардфорк» - перший в своєму роді проект, який підтримується за новою моделлю. Для початкового фінансування і просування нашої затії очевидним вибором стала платформа Steemit, саме тут ми зібрали первинні засоби для запуску кампанії в розмірі $30 000», - заявив Карр, пише Forklog.

За сюжетом серіалу група ізгоїв за допомогою технологій блокчейн зламує урядові системи і робить централізоване управління неможливим. У листопаді відеоролик був представлений на щорічній конференції Steemit в Лісабоні.

«У Лісабоні ми познайомилися з людьми, які стежать за розвитком проекту вже кілька місяців і які чекають виходу перших серій з таким же нетерпінням як ми самі. Новий спосіб залучення коштів дозволив нам не тільки отримати гроші на розвиток проекту, але також одночасно зібрати навколо себе цільову аудиторію. А це головна мрія кожної компанії-прокатника: щоб на фільми за замовчуванням був свій глядач», - пояснив Карр.

У грудні ініціативна команда користувачів Dash вклала в «Хардфорк» ще близько $1 млн, завдяки чому початкова стадія для серіалу завершилася і проект перейшов у фазу активної підготовки до запуску.

«З таким стимулом почати нам був простіше простого, а я ніколи ще не робив перші кроки настільки скоро. Кіностудії зазвичай гальмують процес, але криптосуспільство рухається вперед із запаморочливою швидкістю», - сказав Карр.

Колектив творців серіалу складається з експертів в області блокчейна, аналітиків криптовалютного ринку, учасників кінофестивалю Sundance і голлівудських акторів.

«Хардфорк» дозволить дізнатися більше про технологічний прогрес в цій сфері. До того ж, ми освічуємо глядача цікавим і захоплюючим способом», - додав співавтор ідеї серіалу Ерік Венс Уолтон.

Коментарі - 5

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
21 квітня 2018, 10:32
#
«По сюжету сериала группа изгоев при помощи технологий блокчейн взламывает правительственные системы и делает централизованное управление невозможным.»

Надеюсь, хоть интернет валить не планируют, а то это будет Крепкий Орешек 4.0 только без Брюса Уиллиса и с другой концовкой.

«Хардфорк» позволит узнать больше о технологическом прогрессе в данной сфере. К тому же, мы просвещаем зрителя интересным и увлекательным способом», — добавил соавтор идеи сериала Эрик Вэнс Уолтон.

+
0
Любомудръ Назарьевъ
Любомудръ Назарьевъ
21 квітня 2018, 13:18
#
«при помощи технологий блокчейн взламывает»
Это уже фейспалм
+
0
Миллиардер  Миллиардович
Миллиардер Миллиардович
21 квітня 2018, 14:42
#
В Украине прогорели несколько сотен банков. Кто будет доверять крупным банкам особенно гос банкам чтобы остаться ни с чем. Многие говорят про гос банки по факту никто обслуживаться там не намерен
+
+44
Qwerty1999
Qwerty1999
21 квітня 2018, 17:53
#
Миллиардер Миллиардович
«В Украине прогорели несколько сотен банков.»

Берите больше — десятки тысяч банков. :-)

Миллиардерам не с руки привирать по мелочи — если уже врать, так по крупному…
+
+30
Kharkivcity
Kharkivcity
21 квітня 2018, 23:01
#
Міліардерам у дрогому коліні
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися