Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 квітня 2018, 13:41

У Криму хочуть створити криптовалютний фонд для обходу санкцій

Влада Криму розглядає можливість створення криптовалютного фонду для іноземних інвесторів, щоб обійти санкції зарубіжних країн.

Влада Криму розглядає можливість створення криптовалютного фонду для іноземних інвесторів, щоб обійти санкції зарубіжних країн.
Фото: pinfo.club

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на віце-прем'єра кримського уряду — постійного представника Криму при президентові РФ Георгія Мурадова.

«Ми ці схеми обходу санкцій обговорюємо. Один із способів, до речі, — створення криптовалютного інвестиційного фонду в Криму, де ми зможемо акумулювати криптовалютні ресурси, переводити в звичайні гроші і потім використовувати їх для реалізації тих чи інших інвестиційних проектів на кримській землі», — зазначив він.

За словами Мурадова, інвестиції зарубіжних приватних компаній в кримську економіку — одна з ключових точок дискусій, які будуть проходити на Ялтинському міжнародному економічному форумі.

Коментарі - 1

+
+11
Ukrmercy
Ukrmercy
20 квітня 2018, 15:39
#
Санкции и прочие запреты- идеальная почва для развития технологий. Забавно другое: то что люди у которых появится понимание и знания в сфере блокчейна и криптовалют- перестанут платить бОльшую часть налогов. А скрепами одними- сыт не будешь. Ну и как показала практика: в рашке нет IT гениев, телеграм просто унижает уже 3ий день РКН.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися