Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 квітня 2018, 10:00

Нові тенденції в будівництві на прикладі активного житлового комплексу «Lalaland»

Своє житло — актуальне питання для 6 із 10 киян. Коли є попит — є пропозиція. Будівельний бум продовжується, але чи існують по-справжньому унікальні варіанти житлової нерухомості?

Розберемося на прикладі активного житлового комплексу «Lalaland».

«Lalaland» — концептуальний активний житловий мікрорайон, який займатиме 37 гектарів! Закрита територія житлової забудови має відмінну внутрішню і зовнішню інфраструктуру, власну експлуатаційну компанію та паркову зону площею 10 га, а це дійсно заслуговує уваги. Проект ЖК «Lalaland» — це:

45 будинків

2 дитячих садочка, школа і гімназія

18 спортивних майданчиків

16 дитячих майданчиків

22 лаунж-зони

Кілометрова доріжка для велосипедистів.

Паркінги на 1850 місць.

Унікальність ЖК «Lalaland»у його перевагах:

• Добре розвинена соціальна інфраструктура об'єктів.

У безпосередній близькості знаходяться: великий торгово-розважальний центр Lavina Mall, а також гіпермаркети «Ашан» і «Епіцентр», де щодня роблять покупки десятки тисяч киян. Проект передбачає будівництво двох дитсадків (кожен на 280 дітей), центру творчого розвитку, школи та гімназії.

• Концепція «Двір без машин».

Сучасні безпечні паркінги для автомобілів будуть винесені за межі двору. Це запорука безпеки всіх мешканців та, перш за все, дітей. Окрім цього, безпечний відпочинок в екологічній частині Святошинського району забезпечуватимуть упорядковані дитячі майданчики та пішохідні доріжки загальною протяжністю 3 км.

• Зручна транспортна розв'язка

Кожні 5 хвилин маршрутні таксі та автобус №30 курсують від станції метро «Академмістечко» автобус №14 — від станції метро «Нивки». Дістатися до центру міста на машині можна, приблизно, за 20 хвилин, а до знаменитих озер в Пущі-Водиці — всього за 10 хвилин.

• ЖК «Lalaland» знаходиться за адресою вул. Берковецька, 6 — це частина міста, яка межує з величезним лісовим масивом Києва.

Хто будує?

Реалізовує проект будівельна група Фундамент» — надійний забудовник, який пропонує житло за досить низькими цінами ще на первинному етапі будівництва.

Досвід забудовника — житло без «сюрпризів».

Власна транспортна компанія і проектне бюро забезпечують якісні рішення інженерних і архітектурних завдань. Це ж стосується і монтажно-будівельних робіт, які проводяться виключно професійною технікою.

За 75 років будівельна група «Фундамент» подарувала киянам понад 8 500 000 кв. м. Це більше ніж 15% житлового фонду столиці!

Як придбати житло, що приноситиме дохід?

Введення в експлуатацію першого будинку заплановано на 2 квартал 2019 року. Тобто ви можете заощадити, придбавши комфортабельну та прибуткову нерухомість, на початковому етапі. Як оформити попереднє замовлення на житло? Як купити житло зі знижками? Дізнавайтеся у відділі продажів ЖК «Lalaland».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися