Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2018, 17:20

Досвід Райффайзен Банку Аваль у торговому фінансуванні зацікавив учасників зустрічі ЄБРР

Сергій Костогриз, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, поділився досвідом у сфері торгового фінансування на спеціалізованій інформаційній сесії, організованій та проведеній сьогодні Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у Ташкенті (Узбекистан).

Аудиторією цього заходу стали 150 учасників із різних країн світу, які представляють фінансові установи та компанії, що ведуть експортно-імпортну діяльність, перевізників, юридичні та аудиторські компанії тощо.

Усі вони мали можливість більше дізнатися про переваги торгового фінансування, розвиток цього напрямку в країнах присутності ЄБРР, а також як отримати фінансування ЄБРР та консультаційні послуги.

Зокрема, Сергій Костогриз разом із представниками інших провідних фінустанов під час панельної дискусії розповів про можливості та переваги торгового фінансування у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку і досвід Райффайзен Банку Аваль у цій сфері.

Як повідомлялося раніше, на ринку торгового фінансування Райффайзен Банк Аваль працює давно і успішно, пропонуючи повний перелік експортно-імпортних операцій для бізнесу. Чимало років поспіль Європейський банк реконструкції та розвитку відзначає Райффайзен Банк Аваль як найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі (TFP).

У межах загальної стратегії розвитку Райффайзен Банку Аваль торгове фінансування залишається одним із пріоритетних напрямків на рівні з фінансуванням проектів із підвищення енергоефективності.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися