Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2018, 17:50

Креді Агріколь Банк отримав третій «Фінансовий Оскар» як найкращий аграрний банк за версією рейтингу журналу «Бізнес»

Креді Агріколь Банк вже третій рік поспіль отримує найвищу відзнаку – «Фінансовий Оскар» — як найкращий аграрний банк за версією рейтингу журналу «Бізнес». Рейтинг також визнав банк серед ТОП-5 фінустанов у номінації «Опора для МСБ».

«Третій рік поcпіль Креді Агріколь Банк отримує «Фінансовий Оскар» як найкращий аграрний банк. Ця нагорода вкотре свідчить про правильність нашої стратегії розвитку. Довіру клієнтів до нашого банку підтверджує найвищий в Україні індекс рекомендацій в агросекторі – 68%. Ми фокусуємося на розвитку цієї галузі, адже бачимо високий потенціал сільського господарства в Україні, яке потребує інвестицій. Креді Агріколь Банк продовжуватиме підтримувати вдосконалення аграрного сектору, тим самим сприяючи посиленню позицій України на міжнародній агроарені. Ми раді ще одному «Фінансовому Оскару» у нашій колекції досягнень. Цього року ми святкуватимемо 25-річчя роботи в Україні. Всі наші нагороди підтверджують, що чверть століття Креді Агріколь Банк підтримує економіку України, інвестуючи в розвиток бізнесу та надаючи фінансування для реалізації мрій українців», – коментує Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.

Лідерські позиції Креді Агріколь Банку в агросекторі підтверджує ряд відзнак. Індекс рекомендацій клієнтів (CRI) становить 68%, що є найбільшим показником на ринку (за даними GFK-Україна).

Минулого року Креді Агріколь Банк отримав такі нагороди від рейтингу видання «Бізнес».

«Фінансовий Оскар»:

  • ТОП-3 «Найбільш професійний банк»
  • «Найкращий аграрний банк» (квітень і листопад 2017 року)

«Найкращий банк для МСБ»:

  • ТОП-3 «Найкращий банк для МСБ»
  • ТОП-3 «Найкращий продукт для МСБ»

Журнал «Бізнес» вже понад 20 років визначає найкращих представників банківського, страхового та інвестиційного ринків України. Цього року обрання переможців традиційно проходило у два етапи. На першому етапі редакція здійснювала відбір претендентів, виходячи з фінансових показників банків, страхових та інвестиційних компаній, їхньої динаміки, а також з урахуванням помітних дій і угод фінустанов на ринку за минулий рік. Так, у кожній номінації формувався short-list фіналістів конкурсу. На другому вирішальному етапі фінальне слово було за аудиторією читачів журналу. Протягом місяця на сайті видання business.ua відбувалося відкрите голосування, де кожен охочий міг, спираючись на власний досвід та знання фінансового ринку, проголосувати за той чи інший банк або ж страхову компанію. Більшість аудиторії «Бізнес» складають власники бізнесу, топ-менеджери підприємств, фінансисти, банкіри, страховики і загалом люди, компетентні у питаннях, пов’язаних з фінансовим сектором економіки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися