Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 квітня 2018, 15:03

Райффайзен Банк Аваль та Mastercard відновлять футбольний майданчик у Чернівцях у рамках соціальної ініціативи «Передай пас»

У Києві відбувся офіційний старт кампанії Mastercard «Передай пас» за участі партнерів і легендарного футболіста Олександра Шовковського. Під час жеребкування між учасниками ініціативи розподілено міста, в яких в межах ініціативи будуть оновлені дворові футбольні майданчики. Згідно з результатами, Райффайзен Банк Аваль спільно з Mastercard відновить футбольний майданчик у м. Чернівці за адресою: бульвар Героїв Крут, 7.

«Соціальна відповідальність — значущий напрямок стратегії розвитку банку, тому ми із радістю долучилися до цієї прекрасної ініціативи, спрямованої на відновлення спортивної інфраструктури нашої країни. Сподіваємся, цей проект сприятиме популяризації футболу в Україні, і відновлені майданчики стануть місцем появи нових зірок на футбольній арені», — прокоментув Ігор Шило, який є капітаном футбольної команди Райффайзен Банку Аваль та взяв участь у жеребкуванні.

Загалом у рамках проекту Mastercard разом із партнерами відновить 14 футбольних майданчиків у 12 містах України: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові.

Ключовими факторами відбору локацій стали їх розташування в густонаселеному районі міста, відкритий доступ для всіх охочих, а також рекомендації органів місцевої влади. Відновлення майданчиків включатиме заміну покриття на полі, встановлення нової огорожі та спортивного спорядження.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися