Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 квітня 2018, 14:19

З індійської криптобіржі Coinsecure викрали $3,5 млн

Глава індійської криптовалютної біржі Coinsecure Мохіто Калре звинуватив главу відділу безпеки своєї компанії в розкраданні 438 BTC (майже $3,5 млн).

Глава індійської криптовалютної біржі Coinsecure Мохіто Калре звинуватив главу відділу безпеки своєї компанії в розкраданні 438 BTC (майже $3,5 млн).
Фото: themerkle.com

Про це повідомляється на сайті торгового майданчика.

Інформація про інцидент вже направлена ​​в поліцію Нью-Делі.

«Наша система ніколи не піддавалася атакам хакерів, її ніхто не зламував. Поточна проблема пов'язана з втратою коштів під час вилучення BTG (Bitcoin Gold, — ред.) для подальшого їх розподілу серед наших клієнтів», — йдеться в повідомленні.

Також керівництво Coinsecure зазначає, що вилучав BTG керівник відділу безпеки Амитабх Сакса, який заявив, що кошти були втрачені в процесі вилучення приватних ключів, пише Forklog.

Однак у другій заяві, яку глава Coinsecure Мохіто Калре направив в поліцію Нью-Делі, йдеться, про те що, за словами Сакса, 438,318 BTC «були вкрадені з біткоін-гаманця компанії в процесі якоїсь атаки»:

Далі в повідомленні наголошується, що керівництво біржі ставить під сумнів слова керівника відділу безпеки. На думку адміністрації Coinsecure, історія зі зломом була вигадана ним, «щоб відвести від себе увагу, в той час як він сам міг грати роль в цьому інциденті». При цьому лише Сакса мав доступ до приватних ключів.

Також у своїй заяві глава Coinsecure вимагав від поліції вилучити паспорт Сакса через те, що «найближчим часом він може полетіти з країни».

Коментарі - 3

+
+30
Qwerty1999
Qwerty1999
15 квітня 2018, 15:52
#
Типичная ситуация…

Что охраняем — то и имеем…
+
+15
sanch ☺
sanch ☺
15 квітня 2018, 21:32
#
Помниться криптоверы убеждали, что крипта самая безопасная «валюта».
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
16 квітня 2018, 9:59
#
Конечно, им же в ухи как пропаганду вложили что взломать не возможно и украсть крипту.
Только реалии иные
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися