Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 квітня 2018, 12:53

Топ-5 месенджерів в Україні

Серед месенджерів у всьому світі лідирує Whatsapp, потім Facebook Messenger і на третьому місці Viber (за даними Similarweb). В Україні ж зворотна ситуація (до речі, як і в Білорусі).

Серед месенджерів у всьому світі лідирує Whatsapp, потім Facebook Messenger і на третьому місці Viber (за даними Similarweb).
Фото: superhaber.tv

В Україні більшість користувачів смартфонів віддають перевагу Viber, який є самим топовим додатком за охопленням української смартфон-аудиторії, адже 94% власників смартфонів користуються ним як мінімум один раз на місяць, повідомляє Admixer.

В середньому користувач Viber проводить в додатку 30 хвилин в день. 45% цього часу складають дзвінки і відео-дзвінки. Один користувач відправляє 20+ повідомлень в день, а 35% користувачів користуються стікерами.

Whatsapp охоплює тільки 22% користувачів смартфонів на місяць, і його в Україні вже випередив Telegram з охопленням 28%.

Серед соцмереж продовжує лідирувати Facebook з охопленням 65%. А Instagram (48% охоплення) обігнав Вконтакте (39%).

В середньому користувач смартфона використовує додатки протягом 2,5 годин на добу. Крім месенджерів і соцмереж, користувачі багато дивляться відео — 91% охоплення.

У топ категорію затребуваних додатків входять і магазини — 61%, найпопулярніші OLX, а також товари e-commerce майданчиків Китаю Aliexpress і Joom. Потім український Prom.ua та Modna Kasta.

Коментарі - 1

+
0
KyliK
KyliK
8 жовтня 2019, 21:12
#
Среди всех мессенджеров не осталось ни одного безопасного, мне с моей работой необходим проверенный и надежный. С ноября месяца официально стартует Utopia ecosystem, которой я смогу доверять и спокойно работать.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися