Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 квітня 2018, 13:08

Fintech-радник прем’єра Великобританії Аластер Люкіс розповість про перспективи нового банкінгу

Глава асоціації Innovate Finance виступить в Києві 19 квітня в рамках fintech-форуму

Підприємець, радник прем’єр-міністра Великобританії у сфері fintech Алістер Люкіс приїжджає до Києва, щоб презентувати власне бачення нової банківської системи в технологічному середовищі, що безперервно трансформується.

У 2003 році британець заснував компанію Monitise, яка займалася розробкою мобільних платіжних технологій. У 2006-му Всесвітній економічний форум назвав компанію Люкіса «технологічним піонером» і включив її до списку 30 найперспективніших технологічних стартапів на планеті.

У 2011-му він був визнаний «Підприємцем року» за версією престижної британської премії для малого і середнього бізнесу Growing Business Awards, а ще через три роки став кавалером Ордена Британської імперії за благодійну діяльність та внесок у розвиток мобільного банкінгу.

Зараз Люкіс очолює міжнародну асоціацію Innovate, що об’єднує 250 fintech-компаній, а також є партнером-засновником американської інвестиційної компанії Motive Partners.

У Києві він стане ключовим спікером масштабного заходу в сфері фінансових технологій – UNIT Fintech Forum 2018. Тема форуму – «Майбутнє банківської системи. Технології та інновації».

Організатори форуму – інноваційний парк UNIT.City і інвестиційна група UFuture.

Перед учасниками UNIT Fintech Forum 2018 виступлять 18 спікерів. Представники НБУ і найбільших українських банків, інвестиційних компаній і технологічних стартапів розкажуть про сучасні тенденції та поділяться інноваційними кейсами з fintech-індустрії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися