Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 квітня 2018, 20:04

Найголовніше за четвер: Витрати на держборг, облікова ставка, покупка новобудови і телефонні шахраї

Від часткового до загального: як приватні виконавці допомагають кредиторам

Реформа системи виконання судових рішень затягнулася: приватні виконавці, на яких українські кредитори покладали особливі надії, поки не змогли кардинально змінити ситуацію зі стягненням проблемних боргів.

Витрати на держборг становили 474 млрд грн — звіт Мінфіну

На обслуговування і погашення державного боргу у 2017 році було витрачено 474 млрд грн. Про це йдеться в звіті про виконання у 2017 році середньострокової стратегії управління держборгом на 2017-2019 роки.

НБУзберіг облікову ставку незмінною. Відео

Правління Нацбанку прийняло рішення залишити облікову ставку незмінною на рівні 17% річних. Про це під час брифінгу заявив заступник глави НБУ Дмитро Сологуб.

Купуємо новобуд: ріелтор vs відділ продажів

Чи варто купувати квартиру на первинному ринку житла з ріелтором або краще звертатися безпосередньо у відділ продажів від забудовника. Чому і як на ринку нерухомості уживаються обидві схеми і яка вигідніше для покупця?

У ДФС попередили про телефонних шахраїв, які вимагають кошти

Управління внутрішньої безпеки підрозділів Офісу великих платників податків ДФС повідомляє про активізацію телефонних шахраїв, які телефонують платникам податків, начебто від імені керівництва Офісу, та вимагають грошові кошти, а також надання адміністративних послуг.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися