Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2018, 17:30

У березні 2018 року cтрахова компанія «ВіДі-Страхування» виплатила клієнтам 6,6 мільйонів гривень за договорами каско

6 мільйонів 619 тисяч гривень — таку суму у березні 2018 року виплатила за договорами каско cтрахова компанія «ВіДі-Страхування».

Зокрема, власник автомобіля Land Rover Range Rover Autobiog, який, уникаючи зіткнення з пішоходом, здійснив наїзд на дерево, отримав відшкодування в розмірі 3 143 800 за договором каско.

Ще 193 403 гривень отримав власник автомобіля Infiniti QX60, який був пошкоджений у результаті зіткнення з іншим транспортним засобом. Також страхова компанія «ВіДі-Страхування» виплатила 143 328 гривень власникові застрахованого автомобіля Ford Mondeo, пошкодженого іншим транспортним засобом. Власникові автомобіля Honda Accord було відшкодовано збитків на суму в 100 685 гривень, завданих у результаті наїзду на дерево.

Усього з початку 2018 року клієнти «ВіДі-Страхування» вже отримали від компанії страхових виплат за договорами каско на загальну суму 15,3 млн грн.

Страхова компанія «ВіДі-Страхування» надала можливість проведення відновлювального ремонту пошкоджених автомобілів на сертифікованих СТО офіційних дилерських центрів «ВіДі АвтоСіті». При цьому клієнти змогли оцінити вигідну перевагу «ВіДі-Страхування» — можливість розпочати ремонт за гарантійним листом відразу ж після прийняття рішення про виплату, а не після перерахування грошей на рахунок СТО.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися