Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 квітня 2018, 13:27

Ціна місяця на квадратні метри у «Новій Англії»

До 10 квітня 2018 року скористайтеся обмеженою пропозицією від забудовника Royal House, придбавши квартиру у другій черзі «Нової Англії» за спеціальною ціною – від 17 490 гривень за квадратний метр.

Для зручності майбутніх резидентів, придбати квартиру в «Новій Англії» можна трьома способами:

  • 100% оплата з отриманням додаткової знижки;
  • розстрочка від забудовника строком до 36 місяців;
  • кредит в банках-партнерах – Глобус банк та державний Укргазбанк.

Купуючи квартиру в «Новій Англії» забудовник Royal House та партнер банк Глобус надають унікальну можливість скористатися вигідними кредитними умовами – від 5.9% річних у гривні та строком на 20 років.

До прикладу, взявши у кредит 1-к квартиру площею 38,83 кв.м з першим внеском 50% – щомісячний платіж складатиме приблизно 5400 грн на місяць. Двокімнатна, площею у 76,36 кв.м. – з такими ж умовами, коштуватиме приблизно 10 500 грн/міс, а трикімнатна, площею 81,42 – 11 800 грн/міс.

Нагадаємо, в будинках другої черги міста в місті «Нова Англія» представлені одно-, дво-, три-, й, навіть, чотирикімнатні квартири. А завдяки вільному плануванню, майбутні мешканці мають можливість перепланування квартир, створюючи свою власну домівку, яка буде відповідати унікальним вимогам та сміливим фантазіям свого власника.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися