Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 квітня 2018, 9:54

Мінфін готує закон, який ускладнить тіньовий обіг готівки

Міністерство фінансів розробило законопроект, який створить умови для дистанційної торгівлі та детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг.

Міністерство фінансів розробило законопроект, який створить умови для дистанційної торгівлі та детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг.
Фото: obzorio.com

Про це йдеться в повідомленні Мінфіну.

Згідно з повідомленням, законопроект підвищить прозорість розрахунків у сфері торгівлі та послуг, а також усуне прогалини у правовому регулюванні у сфері застосування РРО при дистанційній торгівлі.

Крім того, даний законопроект буде сприяти:

— детінізації обороту готівкових коштів;

— зменшить корупційні ризики при адмініструванні податків і зборів;

— захист права споживачів на отримання розрахункових документів.

Коментарі - 2

+
+15
torn
torn
6 квітня 2018, 11:20
#
Государство закручивает гайки малому бизнесу. Сейчас максимальный годовой оборот торговли для ФОП второй группы единого налога 1,5 млн. грн. с РРО и 1 млн. без РРО, который установлен ещё в 2014 году, и на данный момент его не превысить сложно даже лотку с пирожками в метро. Доллар вырос с тех пор в 3 раза, зарплата растет по информации Кабмина бешеными темпами, так может нужно как-то и в этом направлении провести либерализацию и увеличить лимиты, чтобы малый бизнес мог работать легально?
+
+13
brigadirius
brigadirius
6 квітня 2018, 12:07
#
Так наше государство заточено под уничтожение малого бизнеса. Цель государства создание монополий. Так сложилось исторически. Власть в стране у олигархов монополистов. Соответственно и законы принимаются в ихнюю пользу. Никто в ущерб себе работать не будет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися