Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 квітня 2018, 8:31

Vodafone ввів нові тарифи для роумінгу

Один з найбільших мобільних операторів України Vodafone запустив нові роумінг-тарифи для абонентів передоплати, а також послугу безлімітного трафіку для Viber, WhatsApp і Skype.

Один з найбільших мобільних операторів України Vodafone запустив нові роумінг-тарифи для абонентів передоплати, а також послугу безлімітного трафіку для Viber, WhatsApp і Skype.
Фото: delo.ua

Про це повідомили в компанії, передає Інтерфакс-Україна.

«Оновлені тарифи пропонують доступний мобільний інтернет і безлімітний меседжінг, а також меншу вартість розмов у роумінгу», — відзначили в Vodafone.

Вартість 15 хвилин розмов у роумінгу становитиме від 35 грн, в тому числі, в таких країнах, як Австрія, Великобританія, Данія, Єгипет, Ізраїль, Італія, Ірландія, Іспанія, Канада, Норвегія, Нідерланди, ОАЕ, Польща, Португалія, РФ, США, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Хорватія, Франція, Чехія, Швеція, Фінляндія, Чорногорія, Естонія, Швейцарія і Японія.

Вказана вартість розмов включає в себе всі вхідні і вихідні дзвінки на номери абонентів Vodafone Україна, телефонні номери абонентів інших операторів України, а також вихідні дзвінки на місцеві номери країни перебування.

Крім того, оператор пропонує пакет, що включає 100 МБ мобільного інтернету і безлімітний месседжінг протягом доби в Viber, WhatsApp і Skype за 40 грн.

Вартість відправки SMS або MMS в роумінгу на всі мережі — 15 грн за 15 повідомлень.

Коментарі - 6

+
+15
krendel
krendel
5 квітня 2018, 8:46
#
Столько лет они снимали сливки безумными тарифами в роуминге, а теперь, когда все продвинутые пользуются альтернативными способами связи, понижают их. Всё равно их роумингом пользуются только до первого счета из роуминга:)
+
0
TheGOD
TheGOD
5 квітня 2018, 9:54
#
Вообще-то, подорожало. раньше звонки были 2 грн/мин, без привязки к пакету. интернет 35 грн/100 мб, сейчас подорожало на пятерку но, дали безлимит на сообщения

ну не очень и ужасный счет получается. покажите, где дешевле? из того, что знаю дримсим — 1 евро за 100 мб, 33 грн. можно сэкономить на покилобайтной оплате. Orange Mundo — для интернета в ЕС самое то, но нужно ее еще купить и тарифы от 7 евро (231 грн)/2 гб. Для коротких поездок не очень-то экономно. И еще британский Three с 12 гб/30 дней в 71 стране за ~23 евро. Отличное решение для поездок в совсем уж далекие страны, но 760 грн платить уже такое…
Так что, более-менее реальный способ экономить (и то только на интернете) — Orange, и то при чеке более 200 грн
+
0
serjantik
serjantik
5 квітня 2018, 10:12
#
Только есть один нюанс, они открывают роуминг клиентам, которые уже более полугода пользуются их услугами, я уже столкнулся с этим в сентябре при поездке в США, а стал контрактником в июле, так вот роуминг мне не открыли по этой причине
+
+10
0xFF
0xFF
5 квітня 2018, 16:49
#
Якщо «важкі» операції, як перегляд відео та завантаження сотні нових фото на фейсбук, перекласти на Wi-Fi в готелі, то 100 МБ на день достатньо. А день повноцінного інтернету за ціною пляшки нормального пива — це не так і дорого, як на мене
+
0
Юлия Денисова
Юлия Денисова
10 грудня 2018, 10:50
#
На 3G Star можно проверить покрытие Водафон и выбрать оборудование
+
0
kiryaH
kiryaH
8 лютого 2019, 14:57
#
Нормальные тарифы на Mir 3G — там сразу и оборудование брал на бесплатный тест, роутеры, модемы и антенны
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися