Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 березня 2018, 17:20

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов у ТОП-20 найвпливовіших діячів фінансової системи України

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов у ТОП-20 найвпливовіших діячів фінансової системи України за результатами рейтингу журналу «Власть Денег».

«До попереднього списку для рейтингування ми включили представників як державного, так і недержавного секторів, а також владних органів, що регулюють фінансові ринки і потоки. При ранжуванні враховувалися різні об'єктивні чинники (професіоналізм, досвід роботи, команда співробітників, посадові повноваження, службове становище), а крім того, згадування в ЗМІ цих осіб і громадський резонанс від їх діяльності», — коментують у редакції видання «Власть Денег».

До групи Креді Агріколь Жан-Поль Пьотровскі приєднався 37 років тому, розпочавши свою кар'єру в банку Індосюез і продовживши її як у Франції, так і за її межами (Люксембург, Саудівська Аравія, Великобританія, Польща) в таких напрямах як генеральна аудиторська інспекція, приватний банкінг, корпоративний, роздрібний банкінг, споживче кредитування.

У 2014 Жан-Поль Пьотровскі призначений заступником Голови Правління, в листопаді 2014 року — головним керуючим директором Креді Агріколь Банку в Україні, з березня 2015 року обіймає посаду Голови Правління.

Під головуванням Жан-Поля Пьотровскі Креді Агріколь Банк демонструє позитивну динаміку. Так, у 2016 році банк увійшов у ТОП-5 найприбутковіших фінансових установ України, а в 2017 — у трійку найприбутковіших банків. Також Креді Агріколь Банк отримує високе визнання експертів ринку, зокрема найвищий можливий національний довгостроковий рейтинг Fitch в Україні – AAA.

У грудні 2017 року Жан-Поль Пьотровскі був обраний президентом Французько-української торгово-промислової палати (CCIFU — Chambre de Commerce et d'Industrie Franco-Ukrainienne).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися