Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 березня 2018, 13:53

Процесинг онлайн-платежів — це просто: Interkassa гарантує!

У 2017 році зростання українського e-commerce ринку склало 30% і досягло рекордного обсягу — 50 млрд. грн., відповідно до досліджень EVO. Судячи з цих цифр, Україна не відстає від Центральної та Східної Європи і, за прогнозами, в 2018 році обсяг ринку електронної торгівлі збільшиться до 65 млрд грн.

Український бізнес повинен «діджиталізуватися», а саме ‒ надати клієнтам омніканальне спілкування, якісний сервіс і можливість сплачувати онлайн, зручним для них способом.

Будь-який комерційний сайт, який надасть своїм потенційним покупцям максимально широкий вибір способів оплати, зможе:

  • розширити клієнтську базу;
  • підвищити конкурентоспроможність;
  • збільшити продажі і підвищити лояльність.

Адже обравши товар або послугу, покупець може зіткнутися з неможливістю сплати за них зручним для нього способом. А саме: клієнт не хоче отримувати замовлення накладеним платежем, вважаючи за краще оплачувати електронним гаманцем, банківською карткою, через інтернет-банкінг, з мобільного рахунку або через термінал самообслуговування. При цьому кожна нова кнопка оплати для власника сайту, що продає — це:

  • заповнення договорів з банками;
  • рішення складних юридичних і технічних питань;
  • зростання операційних витрат за рахунок підвищення навантаження на бухгалтерію та ІТ-фахівців;
  • значнi витрати часу (в ряді випадків необґрунтовані, якщо, наприклад, певний спосіб оплати є цікавим для невеликій кiлькостi клієнтів, як наприклад, bitcoin).

Прийом онлайн-платежів ‒ справжній головний біль малого, середнього і навіть великого бізнесу. Інтернет-магазини зазвичай пропонують 1-2 способи сплати, до того ж найпопулярнішим досі залишається переказ коштів на карту одного із співробітників магазина. Це не завжди зручно продавцеві, який повинен заплатити податки з цієї суми, і покупцеві, що покриває комісію за переказ.

Будь-який бізнесмен прекрасно розуміє, що частина його потенційних клієнтів може віддати перевагу іншим способам оплати: через термінал, з мобільного телефону або електронними грошима. І тоді йому доводиться ламати голову: як же підключити до сайту всi зручні та доступні його клієнтам способи оплати з мінімальними витратами часу, ресурсів і грошей?

Підключити кожен канал самостійно ‒ не найкраща ідея. Сам факт оплати — це лише верхівка айсберга, справжні складнощi починаються там, де їх не бачить користувач. Це — і інтеграція сайту з платіжною системою, і юридичне оформлення співпраці з платіжною системою, і бухгалтерія, і аналітика, і операційний облік. Тим паче не всі API надають рішення для мультиканальних платежів. Зібрати в один всі дані про грошові потоки стає непростим завданням.

Тоді перед власником або директором закономірно з'являється вибір: змиритися з витратами (часто непередбачуваними), і організувати підключення платіжних систем «інхаус» (власними силами — тобто, штатом програмістів, менеджерів і рядових співробітників) або вибрати надійного агрегатора платіжних інструментів для сайту і перекласти ці «турботи» на його плечі. Так, наприклад, платіжний агрегатор Інтеркаса без допомоги програмістів легко інтегрується з адмін-панелю будь-якого сайту або конструктора сайтiв.

До того ж, «аутсорсити» обробку платежів вигідно. Комерційний сайт, який має партнера по обробці платежів, може сфокусуватися на масштабуваннi бізнесу — пошуку нових клієнтів, залученні додаткових інвестицій, розширенні асортиментного ряду, збільшеннi охоплення, рекламних акціях тощо.

Уже сьогодні в США і країнах ЄС широко поширена практика інтеграції систем прийому платежів для сайтів. Для українських компаній такі послуги також доступні.

За майже десятиліття роботи і довіри на українського ринку сервіс прийому платежів на сайті Interkassa зареєстрував понад 50 000 акаунтів, власники яких використовують систему як основний інструмент прийому онлайн-платежів. Interkassa — це електронна каса, платіжний агрегатор, зручна оплата на сайті та надійний помічник будь-якого онлайн-бізнесу.

Можливості Інтеркаси відповідають вимогам великого, малого та середнього бізнесу, а сам сервіс представляє якісну фінансову платформу. Відмінними рисами Інтеркаси є:

  • безкоштовне підключення та налагодження системи;
  • реєстрація акаунта без тривалої перевірки сайту;
  • мультивалютний прийом платежів: гривня, долар, євро, грузинський ларі, рубль і навіть біткоін;
  • доступні платежі в месенджерах і соціальних мережах;
  • мінімальна комісія, яку можна розділити між продавцем і покупцем в будь-якому процентному співвідношенні, використовуючи налаштування особистого кабінету;
  • підтримка більше 17 популярних CMS: Joomla, WP, Drupal, 1С-Бітрікс та інших.

Інтеркаса легко налаштовується як для інтернет-магазинів, так і інших онлайн-майданчиків: сайтів, які продають послуги, авіа та ж / д квитки, благодійних фондів. Індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта та більше 50 платіжних iнструментiв, з якими працює сервіс, дозволять онлайн-бізнесу систематизувати оплати і збільшити дохід. Користувачі Interkassa отримують:

  1. Доступ до статистики платежів і фінансової аналітики зі звітами та графіками.
  2. Всі необхідні консультації з питань реєстрації юридичної особи або індивідуального підприємця, податкового обліку, розрахунку заробітної плати, створення юр. адреси.
  3. Можливість прийому платежів з країн ЄС та СНД. Технічним партнером виступає компанія Tranzzo — платіжна платформа, за допомогою якої можливий прийом платежів з європейських країн.
  4. У найближчому майбутньому вихід сервісу Interkassa на фінансові ринки Азії, Латинської Америки і арабського регіону дозволить приймати оплату від клієнтів з усього світу.
  5. Єдиний шлюз для прийому всіх видів платежів — електронними грошима, з банківських карт або інтернет-банкінгів, через термінали самообслуговування, платіжні SMS-сервіси, провідні системи грошових переказів та iн.

Уже сьогодні системі Interkassa можна передати основну роботу з обробки та обліку грошових надходжень, алгоритм підключення до сервісу дуже простий:

  • реєструєте особистий кабінет;
  • проводите інтеграцію;
  • підписуєте договір;
  • отримуєте один формат всіх бухгалтерських звітів;
  • співпрацюєте з одним партнером;
  • не турбуєтесь про нововведення та зміни на стороні платіжних систем.

Безпека засобів і захищеність особистих даних підтверджує протокол обробки транзакцій 3D Secure, сертифікати PCI DSS Level 1 і Comodo SSL. Також використовується система Anti-fraud, що дозволяє відстежувати підозрілі платежі і дає рекомендації по обробці цих даних. У минулому році була запущена програма Bug Bounty — «білі» хакери провели пошук можливих вразливостей системи, що були оперативно усуненi.

Сьогодні агрегатор платежів Interkassa об'єднав в собі більше 50 різних платіжних методів, найпопулярніші з них: банківські картки МПС Visa / MasterCard, безліч інтернет-банкінгів, електронні гроші і гаманці, мобільна комерція, термінали самообслуговування, грошові перекази, оплата криптовалюта і ін.

Що в підсумку отримують користувачі сервісу Interkassa? Швидку організацію прийому платежів за допомогою різних платіжних систем, оптимізацію каналів продажів, збільшення конверсій, розширення клієнтської бази та лояльності незалежно від того, з якої країни світу був придбаний товар.

Простіше кажучи, Interkassa полегшує i якісно покращує ведення великого, малого та середнього бізнесу в Україні та за кордоном!

Коментарі - 15

+
0
Богдан Сташинский
Богдан Сташинский
29 березня 2018, 15:51
#
Это та Интеркасса, через которую не так давно был массовый вывод денег с карт Приватбанка и А-Банка?
+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
29 березня 2018, 16:08
#
Именно она. Очень удобно скамить.
+
0
SuperPayMen
SuperPayMen
30 березня 2018, 16:50
#
Не знаю кто там что скамит, а мне деньги эта касса вернула на приват день в день
+
+10
Merkator  
Merkator  
29 березня 2018, 21:51
#
Из личного опыта, не Интеркасса, но очень близко:
Мне нужно было сделать платёж через интернет. В возможных способах оплаты был предложен один агрегатор. На главной странице агрегатора есть все необходимые сертификаты от МПС и поддержка 3D Secure.
Указываю реквизиты карты, сумму, жду SMS-ку с ОПТ-паролем, но её нету и оплата проходит без подтверждения.

Обращаюсь в банк с вопросом: почему не было SMS-ки с ОПТ? Отвечают: сайт от нас его не запрашивал, потому оплата проведена без подтверждения.

Обращаюсь на ГЛ агрегатора:
— Почему вы у банка не запрашиваете ОПТ на подверждение моей оплаты?
— А мы позиционируем себя в качестве безопасного посредника, имеем все необходимые сертификаты, и ОПТ-пароль нам не требуется.
— А если у меня карту украдут или я сам её потеряю, то кто угодно сможет через вас оплачивать моими деньгами?
— Ну да. Но вы тогда сможете обратиться в полицию, и мы им скажем ФИО тех, кто получал оплаты с вашей карты.
Конец диалога и истории.

Цитата в обзоре:
«Безопасность средств и защищенность личных данных подтверждает протокол обработки транзакций 3D Secure, ...»

Интересно, а это самое 3D Secure запрашивается Интеркассой у банка при совершении оплаты?
+
0
shprot
shprot
26 жовтня 2018, 17:25
#
3 года являюсь клиентом этого сервиса, натерпелся более чем от них.
Начало было, как и все остальное, они не в состоянии были 40 дней подписать со мной договор, прост окормили обещяниями, хотя в самом начале регламентировали максимальный срок 14 дне. Периодически меняют свои банки и заставляют переподписывать договор удалять и создавать заново кассы. Так было с одним банком, а потом оказалось что он не в состоянии принимать платежи по 90% платежных систем, понимаете какое дно?
Сейчас вот третий раз меняют банк, я 26 дней жду подписание договора, при этом средства которые попали в кассу они заблокировали и мне не выплачивают.
Настоятельно не рекомендую связываться с этим сервисом.
Я не говорю уже про практически каждые 10 дней у них откл. вкл. платежные системы, курсы у них варварские.
А вам интеркасса большой привет, я от вас ухожу!
+
0
Egorewv
Egorewv
5 вересня 2019, 17:40
#
Работаю с ними почти 3 года (начал в октябре 16-го). Переговоры проводил сразу с 4-мя компаниями, сравнивал условия и старался выбить для себя УТП. Остановил выбор на Интеркассе, поскольку сделка получилась удачной. Прошел стандартный процесс: проверили сайт, составили необходимую документацию, подобрали тариф. Работу провели в оговоренные сроки, без неожиданностей, одним словом по условиям контракта. Вопросы к работе техподдержки, на 1 из 8-9 запросов бывает нету обратной связи. Количество задержек выводов – 3-4 в год, меньше 1%. Без лишних эмоций могу сказать: «Работой доволен», - тем ни менее, как любой предприниматель ищу более выгодные предложения, пока не нашел.
+
0
RomanK9
RomanK9
18 вересня 2019, 12:02
#
Месяц назад подключил себе агрегатор. Решил попробовать насколько можно увеличить конверсию на сайте, если предложить расплачиваться не только банковскими картами. Как результат, объемы завершенных сделок увеличились на 8%. Хотелось бы больше, но все вложение окупилось.
+
0
Mark0
Mark0
10 жовтня 2019, 13:00
#
Второй раз для подключения оплаты обратился к Интеркассе. Оба раза подключал кассу с помощью CMS-модуля. В первом случае это был 1C-Битрикс, второй проект подороже сделан на WordPress, как физлицо работаю без договора. Сайт, что на WordPress подключился быстрее и работает получше, чем битрикс. Разрыв производительности небольшой, интересно в чем причина, может конечно разница во времени подключения, почти год разницы во времени. Жду анализа от сервиса, кто-то еще стыкался с подобным?
+
0
Dima5
Dima5
28 жовтня 2019, 10:48
#
Пользуюсь интеркассой уже седьмой месяц. За это время задержки были только пару раз, и то небольшие. Надеюсь, что больше их не будет вообще. А так довольны.
+
0
EgorDanilenkov
EgorDanilenkov
6 грудня 2019, 15:34
#
Вот уже полгода с Интеркассой. Работает без сбоев, менеджеры консультируют по всем нюансам. А главное - у них присутствует функция холдирования, если вдруг вашего товара нет долгое время в наличии!
+
0
leonovviktor288
leonovviktor288
13 січня 2020, 13:13
#
Больше трех лет мы сотрудничаем с Интеркассой. Мы росли, как и они. Увеличивали трафик, количество платежей и их сумму. За все время критических сбоев не было, системой очень довольны.
+
0
NikitaSemenov
NikitaSemenov
13 березня 2020, 11:13
#
Выбирал платежную систему в интернете и везде маячила Интеркасса. Решил попробовать и не прогадал. Техподдержка детально объяснила как подключить к сайту на вордпрессе, пользуюсь уже больше месяца.
+
0
igortravnickij
igortravnickij
14 травня 2020, 17:36
#
Выводили деньги 2 дня, хотя пишут, что в течении суток! В техподдержку не обращался, так как работаю с Интеркассой уже более года. Качество их услуг всегда было на высшем уровне. Надеюсь задержек с выводом средств больше не будет.
+
0
Владимир Казатин
Владимир Казатин
6 серпня 2020, 14:20
#
Когда в моем магазине вырос оборот, ребята подключили автовывод. Это существенно увеличило эффективность работы. Спасибо!
+
0
DimaDvornik
DimaDvornik
20 листопада 2020, 15:01
#
Перешел к Интеркассе после другого агрегатора, и разница для меня значимая. Выводы быстрее, саппорт более дружелюбный, клиенты теперь довольны механизмом оплаты. Спасибо за сервис.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися