Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 березня 2018, 14:57

«ЦБТ ВІП»: відгуки про інноваційний продукт з максимальними привілеями для преміум-клієнтів

Щодня успішні бізнесмени все частіше замислюються про перспективи інвестування в фінансові ринки, адже сучасні технології значно спростили цей процес і зробили його доступним великому колу людей.

Маючи певний стартовий капітал, доцільно шукати шляхи його примноження, особливо, якщо мова йде про більш-менш значні гроші. Для таких інвесторів фахівці компанії Центр Біржових Технологій розробили унікальний продукт CBT VIP, відгуки про який вельми позитивні, оскільки компанія ставить собі за мету долучити преміум-клієнтів до фінансових ринків з максимальними привілеями.

Технологія продукту CBT VIP і його склад

Зразком для формування продукту CBT VIP став ВІП-сервіс, запроваджений в найбільш успішних банках, інвестиційних фондах і страхових компаніях західних країн. Серед них можна виділити фінансові інститути зі світовим ім'ям (Berkshire Hathaway, Soros Fund Management, AXA, Allianz і ін).

Професійні співробітники Центру Біржових Технологій вивчили всі тонкощі роботи даних фінансових структур, на основі яких розробили власну інноваційну модель ВІП-послуг. Після переговорів зі своїми партнерами, одним з яких є міжнародна брокерська компанія Телетрейд, були вироблені привілеї для ВІП-клієнтів, що відкривають доступ до абсолютно унікальним умовам співпраці.

Давайте розберемося, з чого складається продукт «ЦБТ ВІП»:

  • особистий фінансовий консультант;
  • персональний фахівець з інвестицій;
  • можливість вести переговори в комфортабельних офісах ЦБТ, а також користуватися робочим місцем, обладнаним за останнім словом техніки;
  • бонус на поповнення 20%, який дозволяє отримувати більший дохід від торгівлі;
  • індивідуальний навчальний курс ЦБТ Беластіум, а також відвідування всіх тренінгів і семінарів компанії;
  • знижка на весь комплекс послуг партнерської компанії Фінансовий Експерт;
  • безкоштовна підписка на ексклюзивні статті та огляди провідних аналітиків Телетрейд;
  • компенсація банківських комісій;
  • консультації кращих юристів компанії;
  • зарахування додаткових 24% річних у валюті на рахунок клієнта.

Головні особливості продукту «ЦБТ ВІП» і його унікальність

Але найголовніше, унікальність продукту «ЦБТ ВІП», відгуки про який клієнти залишають тільки захоплені, полягає в поєднанні банківських ВІП-привілеїв, наданні найбільш передових брокерських ВІП-послуг, грунтуючись на довірчих партнерських відносинах.

Як бачимо, продукт CBT VIP відкриває величезні можливості клієнтам Центру Біржових Технологій, оскільки його головними особливостями є:

  • отримання на 30% більше прибутку, ніж на звичайних рахунках;
  • максимально можливе повернення грошей;
  • додатковий сервіс за ВІП-статус (консультації фахівців, використання офісів ЦБТ, навчальний курс і ін.);
  • найширший комплекс привілеїв ВІП-клієнтам.

Як підключитися до продукту «ЦБТ ВІП»?

ВІП-статус від компанії Центр Біржових Технологій стане ідеальним рішенням для успішних бізнесменів, які шукають нові сфери інвестування, і хочуть, щоб їхні гроші працювали. При цьому продукт «ЦБТ ВІП» може розглядатися, як в якості основного бізнесу, так і в якості способу отримання додаткового доходу.

Варто зазначити, що Центр Біржових Технологій став першою компанією в Україні на ринку брокерських послуг, хто створив статус ВІП-клієнта. Це сталося 10 років тому, в 2008 році, і в даний час компанія залишається абсолютним лідером за кількістю ВІП-клієнтів.

Підключайтеся до продукту CBT VIP і відкривайте для себе воістину безмежні можливості фінансового ринку разом з компанією Центр Біржових Технологій!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися