Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2018, 16:01

Відбувся дитячий турнір з боротьби, єдиноборств і ММА за підтримки компанії «Status Group»

24 березня 2018 року в спортивному клубі Сильна Нація було проведено турнір з боротьби, єдиноборств і ММА серед дітей від 6 до 14 років. Генеральним спонсором цього заходу виступила Девелоперська компанія Status Group (Статус груп) під керівництвом Андрія Петровича Стріхарського.

У змаганнях взяли участь 84 дитини. Турнір проходив при повній залі глядачів і подарував справжнє спортивне свято. Девелоперська компанія Status Group під керівництвом голови Наглядової ради компаній Статус груп Андрія Петровича Стріхарского підтримує заходи, які дарують дітям радість, таким чином популяризуючи здоровий спосіб життя і розвиваючи моральні цінності нашого підростаючого покоління.

Всі учасники сміливо боролися на рингу і показали свою майстерність, силу, спритність, спортивну підготовку і були нагороджені дипломами та кубками головою Наглядової ради компаній Status Group.

Статус груп — успішна девелоперська компанія, яка позитивно зарекомендувала себе на ринку будівництва житлової та комерційної нерухомості. З реалізованих проектів компанії можна виділити: клубний комплекс Золотий Лев в Дніпровському районі Києва, клубний комплекс Sky River на Осокорках у Києві, житловий комплекс Статус град в Дарницькому районі Києва, житловий комплекс Рів'єра в Дарницькому районі Києва, ці об'єкти вже здані в експлуатацію і заселені.

На сьогоднішній день у Девелоперської компанії в активному будівництві є ряд цікавих проектів: житловий комплекс Podil Plaza & Residence по вул. Глибочицькій 73-77 в Шевченківському районі Києва, житловий комплекс Рів'єра-2 по вул. Центральна 19 в Дарницькому районі Києва, житловий комплекс Olympic Park на Харківському шосе, 210 у Дарницькому районі Києва.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися