Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2018, 18:22

Клієнт Кредобанку здійснить незабутню подорож до Львова за 100-тисячний запит до послуги «Mastercard Консьєрж»

Клієнт Кредобанку киянин Володимир Алаєв здійснив 100-тисячний запит до послуги «Mastercard Консьєрж». На додачу до відповіді на запитання щодо підбору інтернет-провайдера у Києві він отримав подарунки – набір цікавих книг та можливість провести незабутній вікенд у Львові.

«Послугою «Mastercard Консьєрж», я користуюсь доволі часто, адже це зручно та економить багато мого часу, – говорить Володимир Алаєв. – Але я справді не очікував такого приємного сюрпризу за звичний запит. Щиро дякую Кредобанку та Mastercard за чудовий подарунок та надійний сервіс».

Тур вихідного дня до Львова для двох осіб включатиме проїзд до Львова і назад швидкісним поїздом «Інтерсіті+», проживання у тризірковому готелі зі сніданком, а також оглядову та тематичну екскурсію містом та відвідини і зустріч з головним редактором одного з провідних львівських видавництв.

«Нам в Кредобанку дуже приємно що саме наш клієнт здійснив 100-тисячний запит до послуги «Mastercard Консьєрж», яка справді економить час та суттєво допомагає нашим клієнтам у житті. А така нагорода – добре підтвердження того, що приємний сюрприз може отримати кожен клієнт банку, що користується платіжною картою MasterCard від Кредобанку, – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу Кредобанку Марцін Мазурек.

Послуга «Mastercard Консьєрж» доступна держателям преміальних карт банку Mastercard Platinum, Debit Mastercard Platinum та Mastercard World Elite та є помічником у вирішенні більшості питань довідкового або організаційного характеру – від найпростіших консультацій до допомоги у складних або критичних ситуаціях. За допомогою сервісу можна купувати авіа- та залізничні квитки, бронювати тури або готелі, купувати квитки на розважальні заходи, замовляти квіти та вирішувати інші питання. Сервіс працює 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Клієнти Кредобанку, що користуються платіжними картками, постійно отримують призи від банку та MasterCard. Серед отриманих цінних подарунків протягом минулого року – поїздку на фестиваль Sziget Fest 2017, поїздка до Праги, подорож в Грузію, поїздка на Alfa Jazz Fest 2017, поїздка до Канн на щорічний Каннський кінофестиваль та багато інших. Додатковою перевагою для клієнтів є участь у програмі лояльності MasterCard Rewards, яка дає можливість отримувати винагороди за розрахунки будь-якою картою фізичної особи незалежно від класу.

Коментарі - 1

+
0
Миллиардер  Миллиардович
Миллиардер Миллиардович
21 квітня 2018, 16:48
#
Помню был такой банк
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися