Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2018, 13:57

Ryanair не виключає відкриття «дочки» в Україні

Ірландський лоукостер Ryanair не виключає в майбутньому відкриття в Україні дочірньої компанії, однак цьому має передувати розвиток мережі і базування літаків тут.

Ірландський лоукостер Ryanair не виключає в майбутньому відкриття в Україні дочірньої компанії, однак цьому має передувати розвиток мережі і базування літаків тут.
Ryanair не виключає відкриття "дочки" в Україні/Фото: ipress.ua

Про це заявив глава авіакомпанії Майкл О'Лірі в ході прес-конференції в аеропорту Бориспіль, передає Інтерфакс-Україна.

«У нас є впевненість, що в найближчі два роки як мінімум два великих аеропорти будуть додані. І більше маршрутів з Києва та Львова. Наступний великий етап, який ми вже обговорювали з міністром (міністром інфраструктури Володимиром Омеляном — ІФ), — це можливість відкриття баз в Україні. Це може статися, коли у нас вже будуть працювати 3-4 аеропорти і певна кількість маршрутів. Ми очікуємо, що в Україні ми будемо рости швидше, ніж в Польщі», — сказав він.

О'Лірі підкреслив, що говорити про українську «дочку» поки рано, спочатку повинні заробити анонсовані 15 маршрутів, почати рости пасажиропотік.

Читайте також: Порошенко назвав вартість квитків на авіарейси Ryanair

«Спочатку вчаться ходити, потім бігати. Спочатку будемо працювати в двох аеропортах, потім 4-5 аеропортів. Одну, може, дві бази відкриємо. Після відкриття баз, можливо, ми відкриємо центр технічного обслуговування, IT- складову, після цього вже можна буде думати про відкриття „дочки“ в Україні. Це те, що обговорювалося і те, що ми будемо і далі активно розглядати. Питання в тому, як швидко ми зможемо розвинутися в Україні. Нас зараз обмежує недостатня кількість літаків», — резюмував він.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Ryanair буде виконувати авіарейси в Україну з 6 європейських країн.

Коментарі - 1

+
0
Kharkivcity
Kharkivcity
25 березня 2018, 1:39
#
МАУ дотації буде тепер вимагати?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися