Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 березня 2018, 13:38

Лариса Бондарєва увійшла до рейтингу ТОП-50 найуспішніших жінок україни за версією журналу «Бізнес»

Вже другий рік поспіль Лариса Бондарєва, Член Правління Креді Агріколь Банку, входить до рейтингу 50 найуспішніших бізнес-леді за версією всеукраїнського видання «Бізнес». В рамках спецпроекту «Леді Бізнесу» Лариса Бондарєва увійшла до п’ятірки найуспішніших леді фінансового сектору.

«Лариса Бондарєва, Член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро, працює у банку із 2007 року. Як відомо, фінустанова спеціалізується на роботі з аграріями. Не в останню чергу завдяки старанням пані Бондаревої у 2017 році Креді Агріколь Банк отримав рекордний чистий прибуток, що перевищив 1,1 млрд грн. Це на 302 млн грн, або на 37% більше ніж у 2016 році. Обсяг кредитів (до вирахування резервів), виданих юридичним особам, збільшився на 8%», — зазначає редакція видання «Бізнес».

Щороку журнал «Бізнес» визначає найуспішніших бізнес-леді країни. Для цього редакція журналу самостійно складає список жінок, які надихають та задають нові тренди в українському бізнесі, орієнтуючись на бізнес-досягнення представниць прекрасної статі. Читачі мають змогу обирати переможниць шляхом голосування, а також доповнювати список в залежності до заданих галузей.

«Висока оцінка роботи наших топ-менеджерів авторитетними експертами є особливим визнанням і свідченням правильності вектору руху. Лариса Бондарєва очолює блок корпоративного бізнесу Креді Агріколь Банку близько 8 років. І протягом всього часу ця бізнес-лінія демонструє позитивну динаміку, приріст кредитного та депозитного портфелів, збільшення кількості корпоративних клієнтів. Креді Агріколь укріплює свої позиції як основного фінансового партнера для міжнародних та локальних компаній, а представники агробізнесу вкотре дають нам найвищі рекомендації як найкращого банку для аграріїв. Я пишаюся досягненнями Лариси та її команди та дякую їй за професійність, відданість свої справі та інноваційний підхід», — коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Варто зазначити, що у 2017 році Лариса Бондарєва також отримала звання «Найкращий корпоративний банкір» за версією інформаційного агентства FinClub. За даними дослідження компанії GFK-Україна, індекс рекомендацій клієнтів Креді Агріколь Банк в агросекторі становить 68%, що є найбільшим показником на ринку. Також у 2017 році Креді Агріколь Банк здобув перемогу в номінації «Найкращий аграрний банк» рейтингу «Фінансовий Оскар» щотижневого журналу «Бізнес» та увійшов у ТОП-3 як «Найкращий банк для МСБ».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися