Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 березня 2018, 12:12

Мінфін закликав Раду підтримати законопроект щодо управління держбанками

Міністерство фінансів закликає Верховну Раду підтримати схвалений Урядом законопроект №7180 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей управління державними банками», що докорінно змінить принципи управління державними банками та є ключовим для реалізації оновлених Засад реформування державного банківського сектору.

Міністерство фінансів закликає Верховну Раду підтримати схвалений Урядом законопроект №7180 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей управління державними банками», що докорінно змінить принципи управління державними банка
Мінфін закликав Раду підтримати законопроект щодо управління держбанками/Фото: finbalance.com.ua

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства.

«Одним з головних напрямків роботи Мінфіну є реформування державного банківського сектору. Ключове завдання в цьому напрямку є докорінний перегляд принципів та механізмів корпоративного управління державними банками», — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міністерстві, створення наглядових рад, у яких більшість становлять незалежні члени, дає змогу сформувати висококласний менеджмент, ухвалювати якісні рішення та максимально зменшити політичний вплив на державні банки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися