Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 березня 2018, 8:18

У ВР зареєстровано два законопроекти про розвиток ринку електрокарів

У Верховні Раді зареєстровано два законопроекти, які передбачають імплементацію 15-річної стратегії розвитку ринку електрокарів в Україні.

У Верховні Раді зареєстровано два законопроекти, які передбачають імплементацію 15-річної стратегії розвитку ринку електрокарів в Україні.
У ВР зареєстровано два законопроекти про розвиток ринку електрокарів/Фото: politeka.net

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Проекти закону № 8160 та № 8159 зареєстровані на сайті парламенту в понеділок.

Тексти проектів закону наразі відсутні в публічному доступі.

За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, документи передбачають імплементацію 15-річної стратегії розвитку ринку електрокарів, виробництва запчастин, батарей, самих електрокарів і електробусів в Україні.

«Їх схвалення - це найдешевші в Європі електрокари для українських громадян, створення нового сучасного типу виробництва, тисячі нових високотехнологічних робочих місць, екологія і чисте повітря, відмова від російських нафтопродуктів», - написав міністр.

Коментарі - 1

+
0
Mit Mitke
Mit Mitke
20 березня 2018, 9:55
#
Да на фиг эти электрокары. Лучше бы дороги сделали нормальные и по нормальному. Уж что что, а дороги куда важнее для инфраструктуры чем электрокары.
И как всегда, всё сводится к тому, чтобы стать менее «залэнымы» от нефтепродуктов из РФ :) Детский сад какой-то. От газа уже тоже такие «независимые», что аж смешно. Заколебали эти популисты.
««это самые дешевые в Европе электрокары для украинских граждан»» — Ага, как и обычные машины на двигателях внутреннего сгорания? :) В Европе автомобиль середины 2000-х в нормальном состоянии можно купить за (в среднем) 1000 евро, а у нас точно такой же кусок металла будет стоить так, будто он только что с конвейера. Да что там «иномарка», никчёмная «Таврия ахаха „Нова“» — начала 2000-х стоит от 1200 до 1500 у.е. :) в то время как в Европе за те же деньги можно взять Peugeot 307 2002 года выпуска, который у нас, в Украине, будет стоить уже от 4500 у.е.
Так что обыкновенный популизм и втирание электорату.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися