Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2018, 16:17

«Нова Пошта» змінила тарифи

З 19 березня компанія «Нова Пошта» оновлює тарифи на основні та додаткові послуги.

З 19 березня компанія «Нова Пошта» оновлює тарифи на основні та додаткові послуги.
"Нова Пошта" змінила тарифи/Фото:dt.ua

Про це йдеться в повідомленні пошти.

Зокрема, змінюються тарифи для відправлень до 30 кг (документи, посилки), від 30 кг (вантажі), а також на «Палети» і «Шини-диски».

Крім того, переглянута вартість додаткових послуг та упаковка.

У категорії відправлень до 30 кг «Нова Пошта» для зручності клієнтів зменшила кількість градацій посилок і ввела нову тарифну зону — «по області», йдеться в повідомленні.

«Вона користується все більшим попитом серед клієнтів і буде мати більш низький тариф, ніж доставка по Україні. В категорії відправлень від 30 кг компанія зменшує кількість тарифних зон і знижує вартість базових 30 кг в межах області, на які також останнім часом зростає попит», — відзначили в прес-службі.

Також зменшується кількість тарифних зон для відправки палет, шин і дисків, а в категорії «Палети» знижений тариф для відправлень з піддоном до 0,49 м2 і вагою до 500 кг.

Для зручності самостійного розрахунку вартості доставки вантажів від 30 кг компанія спрощує нарахування доплати за адресне обслуговування: якщо раніше використовувалися діапазони ваги, то зараз за кожні 100 кг введена фіксована доплата.

Також з метою спрощення самостійного підрахунку вводиться фіксована доплата за адресне обслуговування для кожного з чотирьох видів градацій палет.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися