Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2018, 16:03

Кредобанк посів друге місце в рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші»

За підсумками роботи у 2017 році Кредобанк посів друге місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші», а також п’яте місце у рейтингу стійкості українських банків за підсумками четвертого кварталу 2017 року за версією фінансового порталу «Мінфін».

При складанні рейтингу аналітики журналу «Гроші» враховували не лише основні фінансові показники, а й кінцевих бенефіціарів, відсутність потреби у докапіталізації або факт проведення докапіталізації у 2017 році, наявність чи відсутність скарг на виплати, ставку за вкладами фізичних осіб на три місяці, а також динаміку зміни коштів фізичних осіб. Рейтинг стійкості від порталу «Мінфін» розраховується за власною методикою, яка враховує як якість активів, ліквідність та можливість зовнішньої підтримки, так і лояльність вкладників, абсолютний та відносний приріст вкладів і платіжну репутацію.

«Позитивні результати роботи Кредобанку в 2017 році підтверджує його фінансовий результат – за минулий рік банк отримав понад 402 мільйони гривень чистого прибутку та увійшов до ТОП-15 українських банків за прибутковістю. Високі місця у медіа-рейтингах підтверджують як успішну діяльність банку, так і його високу надійність, що забезпечена належністю до потужної міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski», – говорить перший заступник голови правління Кредобанку Дам’ян Раґан.

Коментарі - 2

+
0
Юрій Михасяк
Юрій Михасяк
19 березня 2018, 18:40
#
Справді? А хто перший не напишете?
+
0
Captain  Cisco
Captain Cisco
19 березня 2018, 18:54
#
А в рейтинге ставок по депозитам какое занял?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися