Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 березня 2018, 14:26

Французька компанія представила обігрівач для майнінгу

Французький стартап Qarnot розробив майнер, який попутно гріє повітря.

Французький стартап Qarnot розробив майнер, який попутно гріє повітря.
Фото: hashtelegraph.com

Хлопці з Qarnot вирішили перетворити недолік всіх майнерів (сильне нагрівання) в перевагу і створили майнер, який дуже схожий на домашній радіатор, повідомляє Hash Telegraph.

«Теплова потужність QC-1 генерується двома графічними картами. Нагріваючи приміщення, ви створюєте гроші. Спостерігати за генерацією монет можна в реальному часі, використовуючи спеціальний мобільний додаток», — повідомляє виробник.

Настінний радіатор укомплектований двома процесорами AMD Nitro і Radeon RX580, що створюють потужність 60 MH/s. За замовчуванням обігрівач майнить ефір, але його можна переналаштувати і підтримувати інші кріптовалютні мережі.

Творці QC-1 запевняють, що в місяць апарат здатний майнити криптовалюти на $120. Радіатор коштує 2 900 євро ($3 590). Таким чином для того, щоб покупка окупилася за рахунок ефіру (за нинішнім курсом), обігрівач потрібно не вимикати протягом п'яти років.

Варто зазначити, що крім майнерів в QC1 вбудований також звичайний радіатор, на випадок якщо тепла від відеокарт буде недостатньо.

Коментарі - 2

+
0
чувырло убогое
чувырло убогое
17 березня 2018, 20:11
#
Можно еще соединить разогрев пиццы в кафе с майнингом. Еще можно интернет холодильник сюда же присобачить. Ну не знаю, когда скажем дантист зубы сверлит, то бор машина нагревается, и тепло вырабатывается. Может быть в будущем, из криптовалют коронки будут делать как из золота. То что вчера была фантастикой, сегодня наука уверенной поступью вершит историю. Взбивая пески прошлого вскок. Поют сердца.
+
0
uradiocomua
uradiocomua
26 березня 2018, 21:03
#
Творці запевняють що прилад буде приносити 120 євро в місяць, повністю окупиться за 5 років. Як можна гарантувати чіткий розмір прибутку, якщо ціна криптовалюти постійно змінюється у часі, передбачити неможливо.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися