Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 березня 2018, 14:38

Креді Агріколь Банк запрошує на 15-ту «Французьку весну» в Україні

Креді Агріколь Банк, генеральний спонсор «Французької весни», запрошує на ювілейний 15-ий фестиваль. Відкриття заходу відбудеться 31 березня о 20:30 на Софійській площі. Організатори покажуть унікальне франко-українське шоу — виставу «Повітря», яка об’єднає таланти та вміння французького композитора, люксембурзького диригента та українських режисера, музикантів і художників.

«Французька весна» — це традиційний фестиваль сучасного мистецтва. Мета заходу – культурний обмін між Україною та Францією. У програмі фестивалю художні виставки, фотопроекти, мурали, концерти, кінопокази, вистави, вуличні шоу та ярмарка вакансій.

«Уже четвертий рік поспіль ми підтримуємо фестиваль «Французька весна» і виступаємо генеральним спонсором. Як банк ми вбачаємо нашу роль не лише у розвитку фінансового ринку, підтримці бізнесу та економіки країни. Для нас також важлива активна підтримка проектів, які промотують французьку культуру та мову в Україні, сприяють діалогу та культурному обміну між нашими країнами», — коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Під час прес-конференції 12 березня з нагоди відкриття фестивалю пан Пьотровскі зазначив, що цьогорічна «Французька весна» особлива. Якщо раніше українські глядачі могли насолоджуватися шоу, які були створені та демонструвалися у Франції, то зараз публіці покажуть унікальний перфоманс, створений спеціально для ювілейного п’ятнадцятого фестивалю. Вперше українські та французькі митці творитимуть разом і запропонують поціновувачам фестивалю унікальну виставу. За словами пана Пьотровскі, девіз Французької республіки — «Свобода, рівність, братерство» — став основним мотивом фестивалю.

Цьогорічний захід триватиме з 31 березня по 30 квітня та пройде у 9 містах України (Київ, Бердичів, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Рівне та Харків).

Організатори фестивалю: Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні за підтримки Київської міської державної адміністрації, Мерії міста Тулуза та інших урядових і неурядових інституцій України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися