Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 березня 2018, 10:09

Банки Японії зроблять додаток для екcпрес-транзакцій на базі технології Ripple

Японський банківський консорціум планує випустити мобільний додаток MoneyTap на базі технології Ripple, який дозволить його клієнтам здійснювати миттєві перекази в будь-який день тижня і час доби. Про це повідомляється в офіційному блозі Ripple.

Японський банківський консорціум планує випустити мобільний додаток MoneyTap на базі технології Ripple, який дозволить його клієнтам здійснювати миттєві перекази в будь-який день тижня і час доби.
Фото: getway.io

Як пояснюють представники Ripple, в даний час можливості відправки експрес-переказів в Японії серйозно обмежені: транзакції повинні проходити в робочі днях з 8:30 до 15:30 — в іншому випадку вони можуть бути затримані, пише Forklog.

Для відправки транзакції через MoneyTap користувачам буде достатньо вказати номер банківського рахунку і телефону або відсканувати QR-код.

«MoneyTap — це перший в своєму роді мобільний додаток, яке буде використовуватися безліччю різних банків країни», — пише Ripple.

До складу японського банківського консорціуму входить 61 банк, під керуванням яких знаходиться 80% всіх банківських активів Японії. Очолює консорціум SBI Ripple Asia — спільним підприємством Ripple і SBI Group.

Запуск програми MoneyTap очікується восени на базі банків SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank і Resona Bank.

Коментарі - 2

+
0
Виталий .
Виталий .
11 березня 2018, 19:28
#
Удивительно: в одной из найтехнологичнейших стран проблемы каменной еры с переводами.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 березня 2018, 23:42
#
Каждой стране присущ свой национальный колорит.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися