Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 березня 2018, 11:48

Porsche показав електричний універсал. Фото

У 2019 компанія Porsche запустить у виробництво свій перший електромобіль — Mission E.

У 2019 компанія Porsche запустить у виробництво свій перший електромобіль — Mission E.
Фото: autocentre.ua

Оригінальний концепт цього авто зроблений в кузові фастбек, але щоб підігріти зайвий інтерес публіки до новинки виробник підготував для Женевського автосалону його версію в кузові крос-універсал, повідомляє Автоцентр.

Прототип отримав назву Porsche Mission E Cross Turismo. 4,95-метровий автомобіль виконаний в стилістиці початкового шоу-кара Мішин Е, а також універсалу Panamera Sport Turismo.

У концепту збільшений дорожній просвіт, захисний обвіс, матричні світлодіодні фари і значний передній спойлер. У салоні Porsche Mission E Cross Turismo — цифрова приладова панель, великий екран мультимедіа, система Porsche Connect і досить футуристичні сидіння.

За рух електромобіля Порше відповідає силова установка потужністю понад 600 к.с. (440 кВт), яка розганяє автомобіль до 100 км/год менш ніж за 3,5 с. Максимальну швидкість в 200 км/г крос-універсал набирає менше ніж за 12 с.

Запас ходу на одному заряді — близько 400 км. Також передбачена зарядка на 800 вольт, що заряджає авто на 80% приблизно за 15 хв.

Крім того, Porsche Mission E Cross Turismo може похвалитися адаптивною пневматичною підвіскою, яка збільшує дорожній просвіт до 50 мм, повнокерованим шасі і повним приводом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися