Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 березня 2018, 12:42

PayPal працює над власною системою миттєвих кріптоплатежів

Процесинговий гігант PayPal працює над власною системою кріптовалютних платежів, яка повинна підвищити швидкість транзакцій.

Процесинговий гігант PayPal працює над власною системою кріптовалютних платежів, яка повинна підвищити швидкість транзакцій.
Фото: e-commerce.com.ua

Інформація про відповідну патентній заявці з'явилася на сайті Відомства з патентів і торгових знаків США.

У документі під назвою «Прискорена система транзакцій в віртуальній валюті» описується метод здійснення криптовалютних платежів за допомогою передачі спеціальних приватних ключів між продавцем і покупцем, повідомляє Forklog.

Головна мета нової системи — скоротити час, необхідний на підтвердження транзакцій і поява нового блоку в мережі. Для цього розробники PayPal пропонують використовувати так звані вторинні електронні гаманці з власним набором унікальних приватних ключів для покупців і продавців. Система буде генерувати і передавати ключі, до яких прив'язана необхідна сума в тій чи іншій криптовалюті.

«Ці системи і методи практично виключають час, протягом якого одержувач повинен чекати, щоб переконатися, що він отримав платіж у віртуальній валюті. Це досягається за допомогою передачі приватних ключів, які включені в гаманці віртуальної валюти і пов'язані з визначеною кількістю віртуальної валюти, яка дорівнює сумі платежу», — йдеться в документі.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
8 березня 2018, 20:30
#
Генерировать и передавать ключи, к которым привязана требуемая сумма в той или иной фиатной валюте PayPal совесть не позволяет.
Смею предположить, что вся завязка на крипту идет для ухода от ответственности перед ФРС и Минфином США и для облегчения общения с IRS.
+
0
Виталий .
Виталий .
9 березня 2018, 10:05
#
Пофиг.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися