Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 березня 2018, 14:13

Відгук від трейдера Романа Пінчука про брокера Велтрейд (Weltrade)

Люди зазвичай діляться своїми відкриттями і враженнями з близькими і рідними. Наприклад, прочитавши хорошу книгу, або подивившись чудовий фільм, який її чимось зачепив, вона обов'язково порекомендує це комусь іншому. Те ж стосується і багатьох інших речей — сайтів в інтернеті, магазинів, ресторанного обслуговування.

Я дію так само, не можу не розповісти про свій досвід роботи в сфері ринку Форекс. Мої пошуки почалися ще з 2009 року, коли я зайнявся оглядом брокерських компаній. Поступово я прийшов до висновку — Велтрейд є лідером в цій сфері за рівнем сервісу. Для мене це виявився найбільш плідний майданчик. Хочеться розповісти про причини, що спонукали мене зупинити свій вибір саме на цій компанії.

В першу чергу, це надійність. За кілька років я переконався в тому, що тут мене не обдурять, не кинуть, чи не підставлять, не виникнуть будь-які несподівані неприємності. Друга причина — це, звичайно ж, прибуток, а також можливість вільно вивести гроші протягом півгодини. Цей факт залишається незмінним уже впродовж трьох років, що свідчить про стабільність роботи компанії.

Для підтвердження додаю свої виведення грошей трирічної давності. Факт виведення грошей з брокера Weltrade:

Є ще може не найсуттєвіша причина, скоріше приємний бонус. Компанія часто організовує різні розіграші призів, конкурси. Одного разу я увійшов до тридцятки переможців і отримав приз. Може спочатку і були сумніви, але вони досить швидко розвіялися — по закінченню конкурсу на мій рахунок прийшли 100 призових доларів. Часті конкурсні програми дозволяють заробляти простим користувачам, які роблять мінімальні внески зі своїх особистих грошей, або ж зовсім обходяться без них, збудувавши власну стратегію.

Стабільно виходять онлайн-вебінари. Це можуть бути окремі тренінги, присвячені одній темі, або ж серії. Дивлячись їх, можна швидше вникнути в тему, розробити свою стратегію для подальшого зростання і розвитку. Є відео як для освоєння базових принципів, так і для просунутих. Це дуже добре говорить про компанію, показує її зацікавленість в допомозі новим і постійним клієнтам. Weltrade — це як дружна сім'я, де завжди можна отримати допомогу, підтримку, поштовх до розвитку.

Окремо хочу підкреслити наскільки організована Служба підтримки. У будь-який час доби, незалежно від дня тижня і навіть у свята можна отримати відповіді на всі хвилюючі питання. Звичайно, у вас може виникнути не зовсім загальне питання, а індивідуальне. Його можна поставити персональному менеджеру. Маючи за плечима практичний досвід, готовий сказати, що компанія завжди прагне допомогти клієнтам, проявляє увагу навіть до дрібниць. Це ще один доказ того, що Велтрейд зацікавлений в постійній вигоді свого клієнта.

Є кілька приємних доповнень:

«Скарбничка» — програма, що передбачає відрахування бонусів від кожної угоди. Зверніть увагу на цей нюанс — неважливо, прибутковою була угода або збитковою, прибуток буде нарахований. Головне, щоб працювали ваші реферали.

Я працюю з Велтрейд вже протягом 8 років. Повністю задоволений. І охоче рекомендую цього брокера, як стабільний майданчик і відмінного надійного партнера.

P.S. Перед тим як лаяти ринок Форекс, не розуміючи що він собою являє, і як працює, спробуйте:

  • позбутися жадібності — допоможуть мікрорахунок і маленьке кредитне плече;
  • забезпечити собі тил, наприклад збільшити депозит до максимального, не ризикувати без приводу і не орієнтуватися на «а раптом пощастить»;
  • усвідомити, що форекс-це праця, що вимагає зусиль.

В цьому випадку мій девіз: «Weltrade are your well Life» — стане і вашим. Хочете дізнатися думку реальних клієнтів? Почитайте Weltrade відгуки!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися