Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 березня 2018, 10:15

Ubisoft планує використовувати блокчейн в сфері цифрових розваг

Французьке ігрове видавництво Ubisoft, відоме за серіями Assassin's Creed і Far Cry, вивчає потенціал блокчейна в сфері відеоігор.

Французьке ігрове видавництво Ubisoft, відоме за серіями Assassin's Creed і Far Cry, вивчає потенціал блокчейна в сфері відеоігор.
Фото: themerkle.com

В першу чергу дослідників Ubisoft Strategic Innovation Lab цікавлять унікальні можливості щодо захисту і передачі прав власності на цифрові предмети, повідомляє Forklog.

«Завдяки блокчейну у нас тепер може бути власний цифровий еквівалент Пікассо. З тією лише різницею, що в блокчейні набагато складніше вкрасти що-небудь, ніж справжнього Пікассо», — зазначила глава Ubisoft Strategic Innovation Lab Лідвін Зауер.

За її словами, технологія дозволяє «нарешті створити цифрові колекційні предмети, які не можна скопіювати і які на 100% будуть належати вам». Таким чином, блокчейн пропонує надійний захист прав на інтелектуальну власність.

Одним з таких застосувань можуть стати унікальні доповнення (DLC) — платні міні-аддони з новими рівнями, персонажами, косметичними предметами і так далі. Проте, за словами Зауер, плани компанії на блокчейн набагато більш амбіційними, ніж прості DLC.

«Ми хочемо піти далі. Ми впевнені, що за допомогою блокчейна можна домогтися набагато більш цікавих результатів. І зараз ми якраз шукаємо і розробляємо всі ці цікаві застосування», — додала Зауер.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися