Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 лютого 2018, 15:14

У Білій Церкві хочуть побудувати міжнародний аеропорт за 52 млн євро

Міністерство інфраструктури України планує до 2020 року побудувати в Білій Церкві міжнародний аеропорт для вантажних і пасажирських перевезень.

Міністерство інфраструктури України планує до 2020 року побудувати в Білій Церкві міжнародний аеропорт для вантажних і пасажирських перевезень.
У Білій Церкві хочуть побудувати міжнародний аеропорт за 52 млн євро/Фото: 24tv.ua

Вартість проекту оцінюється в 52 млн євро, говориться в інвестиційному проекті, опублікованому на сайті відомства.

Згідно з проектом, пункт «Створення Міжнародного аеропорту» Біла Церква «з мультимодальною інфраструктурою для вантажних і пасажирських авіаперевезень, а також розвиток сучасного центру технічного обслуговування і ремонту повітряних суден» є першим пунктом серед найбільш пріоритетних інвестиційних проектів в авіаційній сфері.

«Протягом 2018-2020 років планується реконструкція аеродрому, будівництво перону та мультимодального вантажно-логістичного комплексу, а також пасажирського терміналу, будівництво спецбудівель для ведення аеропортової діяльності, установка радіотехнічного обладнання, засобів посадки та світлосигнальної системи, створення системи водовідведення, очисних споруд, установка огорожі, сигналізації, придбання техніки та обладнання для утримання ВПП, будівництво ангарів», — йдеться в документі.

Серед можливих джерел фінансування — гроші з міського, обласного, державного бюджетів, кошти приватних інвесторів, пільгове кредитування, гранти від міжнародних фінансових організацій.

Коментарі - 2

+
0
viajador
viajador
27 лютого 2018, 15:58
#
Всё перечёркивает последний абзац «возможных источников финансирования — деньги из городского, областного, государственного бюджетов...».
Новый Гиперлуп.
+
+10
matroskin
matroskin
27 лютого 2018, 18:10
#
Скорее современный О.Бендер и Новые Васюки
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися