Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 лютого 2018, 13:45

Найбільш «балакучі» банкіри

Дослідницька компанія NOKS FISHES підбила для «Мінфіну» медійні підсумки банківського ринку за січень. Експерти підрахували, хто з банкірів і про що найбільше говорив в перший місяць року. 

Дослідницька компанія NOKS FISHES підбила медійні підсумки банківського ринку за січень 2018 та підрахувала, про що більше всього розповідали банківські спікери.
Фото: languagejourneys.com

Майже дві третини всіх медійних активностей банківських СЕО в перший місяць року було пов'язано з темою «зовнішні комунікації», ще 22,5% — з «послугами» і 13,3% — «бізнесом».

На графіку 5 вказано 10 банків, чиї СЕО виявилися найактивнішими в плані комунікацій з медіа. У трійці найбільш комунікативних — Банк Кредит Дніпро (24,95%), Райффайзен Банк Аваль (17,83%) і Південний (12,63%).

Про банківський бізнес (фінансові підсумки банку, плани розвитку, акціонерів, регіональну мережу) найбільше розповідали Галина Пахачук (збільшення мережі повнофункціональних універсальних відділень ПриватБанку), Іван Світек (об'єднання Альфа-Банку і Укрсоцбанку), Тамаш Хак-Ковач (прогноз розвитку банківського ринку ) і Кирило Шевченко (фінансовий результат Укргазбанку за останні кілька років).

Питання курсової політики (тематичний сегмент «зовнішні комунікації») найбільш активно коментували Олег Курінний, Юрій Гриненко, Олег Ропяк, Ігор Якобчук.

Що стосується просування послуг, то в цій площині банкіри найбільше обговорювали перспективи затребуваності тих чи інших банківських продуктів в 2018 році, а також специфіку фінансування АПК.

Самими помітними банківськими інтерв'ю січня аналітики NOKS FISHES вважають спілкування з медіа Івана Світека (генерального менеджера Альфа-Банку), Гжегожа Шатковськи (голови правління Кредобанку), Андрія Стецевича (заступника голови правління Ощадбанку) і Енгіна Ачкочі (голови наглядової ради ПриватБанку). 

Коментарі - 2

+
0
Inkognito
Inkognito
27 лютого 2018, 23:14
#
А кто говорил меньше всего?
+
+15
Apollo17
Apollo17
28 лютого 2018, 8:35
#
Заголовок классный, а вот содержание нет. Под таким заголовком можно было бы выпустить статью — кто из банкиров против которых возбудили уголовные дела в части доведения банка до банкротства о чем говорил следователю на допросе.
\Читать было бы интереснее :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися