Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 лютого 2018, 11:35

В Японії з'явиться єдиний орган регулювання крипторинку

Дві японські криптовалютні організації — Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association об'єднаються, щоб захистити інвесторів від шахрайства

Дві японські криптовалютні організації — Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association об'єднаються, щоб захистити інвесторів від шахрайстваЯк правило, більшість країн приймає рішення про обмеження обміну криптовалютою, ( як
Фото: onestopbrokers.com

Як правило, більшість країн приймає рішення про обмеження обміну криптовалютою, ( як от Південна Корея, Китай, Індія) через шахрайство. В Японії, навпаки, шукають компромісне рішення, щоб зберегти ринок і убезпечити інвесторів. Про це пише CNBS.

Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association — дві провідні організації японської криптовалютної індустрії — планують об'єднатися в квітні, щоб сформувати саморегулюючий орган для захисту інвесторів, повідомляє espreso.tv.

Об'єднана організація може призначити керівників двох існуючих асоціацій в якості голови та його заступника, сказали джерела, які побажали залишитися анонімними, оскільки не були уповноважені робити заяви в засобах масової інформації.

Однак Japan Cryptocurrency Business Association офіційно заявила, що рішення поки не прийнято. Представники Japan Blockchain Association не коментували інформацію.

Коментарі - 1

+
+24
kanvi
kanvi
24 лютого 2018, 11:39
#
Рынок через «Ы» пишется. Проверяйте через правописание в браузере хотя бы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися