Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 лютого 2018, 18:10

Програма Elevator Lab: РБІ презентує успішні пілотні проекти та анонсує другий тур у 2018 році

Після дуже успішного етапу збору заявок на участь у програмі фінтех-акселератора Elevator Lab (336 заявок із 56 країн) Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) інтенсивно працює з 5-ма стартапами в рамках програми з жовтня 2017 року. У фокусі уваги такі галузі, як аналітика Big Data (компанія Gauss Algorithmics), відділення майбутнього (Moxtra), платежі і транзакції (SONECT), RegTech (360kompany) та банківські послуги для МСБ (Asteria). На стадії затвердження концепції програми було розроблено й успішно протестовано 5 пілотних проектів у Австрії та в чотирьох країнах Центральної та Східної Європи (ЦСЄ).

«Ми продовжимо успішну співпрацю, яку розпочали в рамках програми Elevator Lab. Зараз ми переходимо від пілотної стадії до етапу впровадження і плануємо зробити ці інновації постійно доступними для наших 16,5 млн клієнтів у Австрії та ЦСЄ. Наша організація отримала цінний досвід завдяки програмі Elevator Lab, який допоможе нам сьогодні ідеально адаптуватися до завтрашнього банківського бізнесу», – окреслив подальші кроки голова правління РБІ Йоганн Штробль.

Початок другого туру Elevator Lab 1 травня 2018 року

Успіх і результати запуску програми Elevator Lab переконали РБІ в тому, що рішення започаткувати співпрацю зі стартапами було правильним. Отже, Група РБІ розпочне другий тур прийому заявок на участь у програмі з 1 травня 2018 року. Цього разу новим є те, що 7 банків мережі РБІ, а саме: в Албанії, Білорусі, Болгарії, Косово, Румунії, Росії та Словаччині, сфокусуються на фінтех-екосистемах на своїх ринках у рамках регіональних конкурсів Elevator Lab Challenges. Окрім запрошення на воркшоп на тему стартапів під час відвідування центру Elevator Lab у Відні, переможці цих регіональних конкурсів отримають також шанс потрапити у півфінал програми на рівні всієї Групи та будуть запрошені до Відня на фінал конкурсу за участю 15 кращих фіналістів у вересні 2018 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися