Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 лютого 2018, 15:17

Мовні школи на Мальті

Як вивчити англійську? Питання, яке задає собі кожна сучасна людина як мінімум один раз на місяць. Якщо пари в університеті і самостійне навчання по інтернету не дають суттєвих результатів, досвідчені співробітники освітньої компанії PFI (детальна інфо на сайті pfi.com.ua) рекомендують не витрачати свій час даремно та відправитися на навчання в одну з престижних мовних шкіл Мальти. Завдяки поєднанню високої якості з доступною ціновою політикою — англомовні курси на острові користуються великим попитом як серед юних учнів, так і дорослих студентів.

Саме правильно обрана мовна школа — запорука ефективного навчання. На жаль, вітчизняні освітні центри не можуть похизуватися високими стандартами якості. Як правило, головний акцент у навчанні педагоги роблять на теоретичному аспекті: граматиці, читанні, письмі (через що розмовні навички студентів знаходяться на нульовому рівні або не вище Intermediate).

100 причин обрати мовні курси на Мальті

Мовні школи на Мальті пропонують міжнародну систему навчання, затверджену престижними асоціаціями міжнародного рівня. Навчальний процес максимально націлений на розвиток у іноземних учнів практичних навичок. Завдяки кваліфікованому викладацькому складу, членами якого є випускники британських університетів і коледжів, Ви можете бути впевнені у якості навчання, індивідуальному підході та приголомшливому кінцевому результаті.

Рейтинг найкращих мовних шкіл на Мальті

Мальовничий острів Мальта пропонує іноземцям широкий вибір мовних шкіл. Однак як з величезного переліку освітніх центрів вибрати єдиний? Завдяки дослідженням, які провели уповноважені співробітники компанії PFI, Ви можете ознайомитися з рейтингом найкращих мовних центрів на Мальті:

  1. ЄС — міжнародна мережа шкіл, спрямована на вивчення англійської мови для іноземців будь-якої вікової категорії. Незалежно від Вашої мети навчання: бізнес, підвищення кваліфікації або розвиток розмовних навичок — ЄС запропонує Вам найбільш вигідний курс;
  2. Eurocentres — навчальний заклад, який має відмінну репутацію у всьому світі. Центри школи розташовані в кращих європейських країнах. Членами педагогічного складу Eurocentres є випускники британських ВНЗ, що дає можливість студентам постійно комунікувати з носіями мови;
  3. IELS — англомовна школа, центри якої розташовані у двох сонячних мальтійських містах: Слімі та Гозо. Освітній центр приваблює іноземців доступною вартістю навчання, якісною освітою, поєднанням стандартних занять з насиченою культурно-розважальною програмою.

Перераховані вище школи — гарантія високої якості і гарного сервісу. Однак, в будь-якому випадку при виникненні бажання вивчати англійську на Мальті, фахівці радять не діяти самостійно, а довірити цю справу професіоналам. Оформлення пакету документів, отримання візи, планування поїздки, пошук житла і т. д. — вимагають не тільки достатньо часу та зусиль, але й значної кмітливості.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися