Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 лютого 2018, 14:36

Кредит під заставу авто в Україні з правом керування

Якщо з'явилась необхідність терміново дістати гроші, необов'язково звертатися за цим в банк, можна більш швидше і простіше взяти кредит під заставу авто в Україні, звернувшись в автоломбард. У цьому випадку з'являється можливість заощадити дорогий час і отримати необхідні кошти на вигідних умовах.

Подати заявку на кредит під заставу авто

Переваги автоломбарду перед банківським кредитуванням:

• без перевірки кредитної історії;

• без вікових обмежень;

• видача позики за мінімальний період часу;

• транспортний засіб не відправляється на стоянку, авто залишається у Вас;

• зручні умови погашення кредиту.

Процес оформлення кредиту в банку, досить тривала процедура має ряд обмежень. Навіть після перевірки кредитної історії і надання необхідної документації, є ймовірність того, що банк може відмовити у видачі позики. Набагато зручніше закласти свій автомобіль в автоломбард з правом керування в Україні. Таким чином не доведеться довго чекати видачі кредитних коштів і віддавати машину на стоянку. Надається можливість користуватися своїм транспортом і далі, а також щомісяця виплачувати лише відсотки, а сам кредит погасити в завершенні встановленого терміну. У підсумку, за дуже короткий період, Ви отримуєте необхідну суму грошей, продовжуєте водити свій автомобіль і маєте можливість погашати кредит будь-яким зручним способом.

Укладання договору

Для оформлення кредиту в автоломбарді надається мінімум документів, паспорт, ідентифікаційний код і техпаспорт. Договір складається в письмовому вигляді в подвійному екземплярі. У документі вказуються реквізити автоломбарду і клієнта. Додатково вноситься інформація про автомобіль, сума позикових коштів, умови процентної ставки, вказується термін погашення позики і дані про штрафні санкції. Після чого гроші видає ломбард під заставу авто без постановки автомобіля на стоянку. Процедура складання кредитного договору дуже проста і не забирає багато часу. Отримати певну суму грошових коштів можна в перебігу декількох годин.

Якщо утворилася необхідність терміново дістати певну суму грошей, її може видати автоломбард без постановки на стоянку в Україні. Застава видається як на нові, так і на старі транспортні засоби. Клієнт і далі продовжує їздити на своїй машині, виплачувати кредит будь-яким зручним для себе способом. Якщо Вам необхідно швидко дістати кошти і Ви є власником автомобіля, то правильним і раціональним рішенням стане звернення в автоломбард. Таким чином можна легко вирішити фінансові труднощі нічим не ризикуючи.

Кредитний брокер «Кредитний Супермаркет»: http://www.kkks.com.ua/

Коментарі - 9

+
+45
AleksandrBank
AleksandrBank
16 лютого 2018, 15:14
#
«транспортное средство не отправляется на стоянку, авто остается у Вас» — в банках как бы тоже никто на стоянку не берет.
Есть продукты в фин.компаниях, котоыре связаны с банком, где также есть кредит под б/у авто. Решение довольно быстро.

4-6% в месяц, это 48-72 за год, и условие до 1 года, что зачастую мало кому подходит.

«Таким образом можно легко решить финансовые трудности ничем не рискуя» — а зачем тогда в залог берет Авто?!
+
0
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
16 лютого 2018, 17:44
#
Как то за КАСКО промолчали.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 лютого 2018, 10:51
#
Под залог б/у авто — каско не нужно! Это когда ты покупаешь б/у или новое авто — тогда ДА!
+
0
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
19 лютого 2018, 12:00
#
Вот тут я не соглашусь. Если брать кредит под залог б/у авто в банке, то КАСКО обязательно. Возможно какие-то фин компании дают без каско.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 лютого 2018, 13:10
#
Разделяйте понятия: Кредит под залог своего авто и Кредит на покупку б/у авто.
+
0
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
19 лютого 2018, 14:27
#
Технологически это разные процессы, но на выходе документы одинаковые (кредитный договор и договор залога). Просто риски выдавать кредит под залог авто (что б/у что нового, что на покупку, что просто под залог) не страхуя КАСКО гораздо выше, по этому в основном банки заставляют страховать.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 лютого 2018, 15:27
#
Документы разные. Там цель кредита — покупка б/у авто, в другом случае — потребительская цель (ремонт, покупка чего-то другого, бизнес и т.д., если скажет что нужно отдать долг так как одалживал у знакомых и родных — шансы 50 на 50).
+
0
tramadol1997
tramadol1997
7 серпня 2019, 7:40
#
Если я не являюсь владельцем авто, но купил его и ежу по тех/паспорту, могу ли я оформить кредит под залог авто
+
0
admqwerty
admqwerty
20 липня 2020, 10:43
#
Нет, вы не можете оформить кредит под залог авто, если вы не являетесь собственником авто. В отдельных случая «черные» автоломбарды могут выдать вам кредит, но связываться с ними я не рекомендую. Я брал кредит, но я собственник авто, + нужно было согласие жены, так принято по закону.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися