Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 лютого 2018, 15:10

Акція «Вигравай як чемпіон» з Mastercard та Intertop

Нова акція від Mastercard: вигрівайте подорож до Швейцарії на Лігу Чемпіонів!

З 3 по 28 лютого 2018 року розраховуйся за покупки карткою Mastercard® від Ідея Банк та бонусною карткою Intertop plus у мережах магазинів Intertop, Intertop kids, Ecco, Geox, Sketchers, Timberland, Clarks та на intertop.ua і отримайте шанс виграти різні цінні подарунки.

100 сертифікатів номіналом 300 грн на придбання взуття, одягу, сумок від ексклюзивного партнера акції — Intertop чекають на вас! А головний приз – сертифікат на Подорож на двох до Швейцарії — на жеребкування чвертьфіналу UEFA ChampionsLeagueFinal 2018.

Подарунковий сертифікат включає: квитки на літак Київ – Женева – Київ; проживання в готелі (2 дні/1 ніч)у міста Ньон (Швейцарія); трансфер аеропорт – готель – аеропорт; подарунковий сертифікат на організацію подорожі до міста Ньон (Швейцарія) на 2 (дві) особи в період з 15.03.2018 по 16.03.2018. А також обід у ресторані на 2 (дві) особи, відвідування жеребкування, відвідування тренування, а також екскурсію головним офісом UEFA.

Визначення переможців акції відбудеться до 5 березня 2018 року.

Не втратьте свій шанс! Здійснюйте покупки та вигравайте подорож!

Акція діє з 3 по 28 лютого 2018 року в мережах магазинів Intertop, Intertop kids, Ecco, Geox, Sketchers, Timberland, Clarks та на intertop.ua на території України, крім зони АТО та тимчасово окупованої території Криму.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися