Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 лютого 2018, 9:21

Нацбанк вибрав головного інспектора банків

Нацбанк за результатами відкритого конкурсу з 9 лютого 2018 року призначив на посаду Директора департаменту виїзних перевірок банків НБУ Дениса Новикова.

Національний банк знайшов заміну Тетяні Лебединець, яку звільнив в грудні.
Нацбанк вибрав головного інспектора банків/Фото: ukrinform.ru

Як зазначає прес-служба регулятора, у конкурсі взяли участь 69 претендентів.

На фінальному етапі Правління НБУ провело співбесіди з чотирма претендентами, з числа яких обрало кандидатуру Дениса Новикова. Він найбільш повно відповідав вимогам та цілям вакантної посади.

«Серед професійних переваг Новикова – десятирічний досвід роботи в структурі банківського нагляду НБУ, який ним був успішно застосований на практиці для реорганізації структури підрозділів банківського нагляду та впровадження принципово нової системи банківського нагляду. Зокрема, Новиков брав активну участь в проектах із впровадження системи раннього реагування, комплексної оцінки ризиків банків, єдиних процедур та методології процесу наглядових перевірок та оцінки, єдиного звіту з діяльності банку», – прокоментувала призначення заступник голови Катерина Рожкова.

Новиков має понад 22-річний досвід роботи на банківському ринку, із яких 10 років – в Національному банку на керівних посадах в системі безвиїзного нагляду та інспектування.

До призначення на нову посаду з березня 2015 року працював заступником директора Департаменту банківського нагляду – начальником управління.

Коментарі - 3

+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
13 лютого 2018, 10:05
#
««11 декабря она уволена с занимаемой должности согласно пункту 3 статьи 40 Кодекса законов о труде Украины в связи с систематическим невыполнением служебных обязанностей», — сообщали в НБУ.» — наверное с ее приходом поутихли страсти по банкопадам, брала взятки и закрывала глаза.
+
0
Алексей Альбещенко
Алексей Альбещенко
13 лютого 2018, 11:20
#
Это о ком?
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
13 лютого 2018, 12:23
#
МинФин почистил статью, убрал ФИО предыдущего рук-ля это службы
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися