Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 лютого 2018, 20:02

Найголовніше за понеділок: повернення МВФ і борг перед НБУ

Новий тиждень. Чого чекати від валютного ринку

Вливання в наш ринок мізерної за мірками світових фінансових спекулянтів суми близько $136 млн призвело до зміцнення гривні більше, ніж на 80 копійок на доларі. Який же масштабний курсовий «футбол» може статися, якщо спекулянти вирішать «покачати гривню» в більш серйозних масштабах — $0,5-1 млрд і більше.

Приват розкрив НБУ дані про клієнтські рахунки. Хто правий

Минулого тижня заступник голови Національного банку Катерина Рожкова розповіла про те, що під час перевірки державного ПриватБанку НБУ запросив і отримав інформацію щодо операцій понад 6 000 фізосіб — клієнтів Привату. На Інститутській запевняють — вимога законна.

За минулий рік банки заборгували НБУ майже 18,5 млрд грн

Сумарна заборгованість платоспроможних банків перед НБУ в 2017 році скоротилася до 18,433 млрд грн. Про це йдеться в звітності українських банків на 1 січня 2018 року.

В Україну приїхали експерти МВФ

Експерти Міжнародного валютного фонду прибули в Україну для проведення технічних обговорень із владою. Експерти МВФ перебуватимуть в Україні в період з 12 по 16 лютого для проведення технічних обговорень із представниками влади України.

АМКУ дозволив депутату Демчаку купити понад 50% акцій РВС Банку

АМКУ дав дозвіл заступнику голови парламентського комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслану Демчаку на купівлю понад 50% акцій РВС Банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися